Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(72%) Ale jo, třetí díl je taková ta neškodná blbina, která se nejvíc hodí, když je člověk bez nálady nebo unavený. První díl byl vcelku solidní, druhý už mě moc nebavil a tento je docela povedený. Místy se zasměju, nebo spíš trochu pousměji nad výborným Eddiem Murphym, který se zde opět ze všeho vykecá. Oproti předchozím dvěma dílům je zde sem tam o něco více akce. Taková obyčejná, střílení, ale co … Ostatní postavy jsou v pohodě. Děj řešit nemusíme, je jednoduchý. Především se to odehrává na pouti, kde mě nejvíc zaujala jedna scéna, kdy Murphy přeskakuje z jednoho porouchaného kolotoče z kabiny do kabiny. Hudba je povedená jako vždy u téhle série. Nemám, co už bych dodával. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Druhý díl díru do světa zrovna neudělal, ale ani hlavního hrdinu neztrapnil. To dokázala až část třetí... Atmosféra poloviny devadesátých let jakoby se vůbec nehodila k této postavě, která působí nepatřičně. Navíc z Landise se vyklubal povrchní rutinér, jenž zakryl snahu předchozích dílu o "drsnost" a v jeho podání je označení thriller jako vtip, viz. bezradná závěrečná přestřelka. Vtipu ubylo na úkor planého moralizování a všelijakých hovadin, které Axela Folyho jen pohřbili. Lepší je se tomu vyhnout. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že tohle režíroval člověk, co je zodpovědný za totální klasiky jako Záměna nebo Cesta do Ameriky. Velmi tuctový film, který má víc děr jak ementál (Axel má být skvělý policajt, ale při přestřelce se schovává za lavičku). Vůbec nejhorší byla jedna a ta samá písnička, která se opakuje už od prvního dílu. Když jsem ji musel poslouchat po desáté, udělalo se mi špatně od žaludku. Rozpočet: 50 mil. USD. Box office: 120 mil. USD. Pro porovnání, první díl si z kin v USA odnesl 230 milionů, zatímco trojka o deset let později musela stáhnout ocas mezi nohy, protože si přišla jenom na 40 milionů. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co tomuhle filmu chybělo oproti předchozím dílům ? V podstatě nic . Jen humor , akce, kvalitní scénář, Taggart,spád. Zato zde můžeme najít, Axela,Beverly Hills, mimochodem to mě vždycky dostane jak polda z Detroitu řeší připady v Beverly Hills. Prostě v Detroitu je to raz,dva vyřešený nebo se tam nic neděje , a tak si jedu dělat přesčasy do BH. A cože bylo v tomhle filmu ještě --záverečné titulky, ty jsem ocenil asi nejvíc jen mohli přijít krapet dřív. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého a zlého…Axel Foley je zpět, ale už bohužel není to, co býval. I tentokrát se dočkáme vcelku dobré (průměrné) akční podívané, okořeněnou o krimi zápletku a kapku toho humoru. Toho je tu však vskutku tentokrát poskrovnu a ač bych nevěřil – je znát i absence Taggarta, protože Billy Rosewood je bez něj poloviční a nováček Hector Elizondo byl jen taková znouzectnost bez zajímavé charakteristiky. Na druhou stranu tu byl zajímavý záporák a i počet mrtvých nebyl vůbec zanedbatelný. Jak už jsem však poznamenal, je to jen obyčejný průměr…50% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (16)

  • Pieseň, ktorá začne hrať z Annihilatoru 2000, je "Luv 4 Dem Gangsta'z" od Eazy-E. (Real Tom Hardy)
  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama