Reklama

Reklama

Eli

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoufalí rodiče přivedou jedenáctiletého chlapce stiženého vysilující nemocí na odlehlou kliniku, kde má podstoupit experimentální léčbu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (198)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem z toho zmatenej. Do půlky se to nějak tváří, od půlky do 3/4 je to jinak a na konci je všechno úplně jinak. Na jednu stranu je to do nebe volající blbina, na druhou stranu zase pekelná jízda. Teď jsem to vyspoileroval. Není zač. Nechám to na slušným průměru, za kterej se Netflix stydět nemusí. 3* a.k.a 65% ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Eli je z těch hororů, které začnou slibně a skončí jako zlý vtip. Respektive ne že by jeho pointa nebyla cool, ale spousta souvislostí a detailů v chování postav se otřese v základech, jakoby ve filmu chybělo dvacet důležitých minut. Nemluvě o elementárních skriptařských chybách jako neporušený účes kluka, kterému předešlý den vyholili část vlasů, aby mu mohli vrtat do lebky. Duchařská delší část filmu je fajn mrazivá, ale viděli jsme to všechno stokrát a alespoň u toho postavy nemluvili přes izolační sklo mezi interiérem a exteriérem důkladně zapečetěného baráku. Film po větší lobotomii než jeho hlavní hrdina po druhém chirurgickém zákroku. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Claritine? Na tohle..? Obstojné v módu duchařiny, twist včetně netradičního domácího kolotoče velmi zábavný. Vodítka k němu buď rafinovaně svádí z cesty, když tušíte, že tu někdo lže, ale nevíte o čem (přesmyčka Eli, citát z bible na billboardu) a nebo pozorné diváky dovedou k cíli rychleji (jména dětských pacientů). A Livingdead je zase jednou vedle jak ta jedle. Pro tenhle film měl režisér příkaz zespoda.. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Približne polovica filmu to skúša na diváka klasickými lakačkami, a tak som si myslel, že opäť dostanem len obyčajný priemer. Záver ma však milo prekvapil, a preto môžem dať Eli s radosťou o jednu hviezdu navyše. P.S. vôbec by som sa nesťažoval keby bola snímka na konci ešte o niečo brutálnejšia a skrátená o záverečný odchod autom. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZACHRÁNÍM MU DUŠI“… /// Netflix film = (většinou) jedna hvězda. Tady Kelly Reilly. Sanatorium ve starým baráku a holčička co vylezla z vany v japonským hororu – takže malej kluk v místnosti s duchem. Slušná atmosféra… Trošku nám to logicky… ale pro dobro holčičky tvůrci udělaj cokoliv. Souhlas. Film pro sedm osob a překvapivý rozuzlení, který mě baví. Navíc ďábelský finále je efektní (ve stylu Rammstein). Hezký (stylový) jsou i titulky. Je to sice prkotina, ale i na tom je vidět, kdy to lidi myslej vážně. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Táta hodně cestuje. 2.) Pusu vždycky dostávám na skafandr. 3.) Thx za titule "need4speed". /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Společnost Netflix získala distribuční práva na tento film od Paramountu, když studio údajně nemohlo přijít na to, jak film uvést na trh. (LUKICKK)
  • Scenár k filmu bol zaradený v roku 2015 na čiernu listinu (ročný prehľad najobľúbenejších scenárov, ktoré zatiaľ nevznikli). (Scraffy)
  • Natáčanie začalo v januári 2018 v New Orleans, Louisiana. (Scraffy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno