Reklama

Reklama

Místo splněných přání

Trailer 1

Obsahy(1)

Záhadný muž sedí každý den u stejného stolu restaurace The Place, připraven vyslyšet a vyplnit největší přání návštěvníků. Co budou schopni udělat, aby získali to, co chtějí? (Film Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (109)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Uplne nenapadny film, ktory hovori najviac o tom, co nepovie a je najsilnejsi v tom, co je nevypovedane... a pozerat ho v kontexte tejto doby a udalosti (invazia na Ukrajinu) tomu celemu dava bodku, ak chceme vidiet presahy na vsetky smery... psychologicky, vztahovo, geopoliticky, akokolvek...myslienka a "mesidz" ostavaju tie iste, princip je vzdy len jeden... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

"Jak mohu vědět, že nejste ďábel?" "Nemůžete." To byla jedna ze dvou základních otázek, kterou jsem si celou dobu pokládal. Je to ďábel? Bůh? Nebo jen obratný manipulátor? Ta druhá je celkem jasná. Co bych byl schopen udělat, aby se mi splnilo mé největší přání? Upřímně řečeno na ani jeden dotaz jsem nebyl schopen uspokojivě odpovědět. Ale to tom to asi celé je. Geniálně sestavené, fantasticky zahrané. 100% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásna otázka a ukážka toho, čo je človek ochotný urobiť pre svoje sny a túžby. Aké hranice je ochotný porušiť? Asi je to individuálne. Podobne ako v Naprostých cudzincoch, filmom dnes už okopírovaným aj v našich končinách, aj tu dominuje minimalizmus v podobe jednej miestnosti a nekonečných dialógoch. Ale zaujímavých, posúvajúcich dej. Čo mu tu chýbalo bola ale prepracovanejšia pointa, záver, ktorý by priniesol motívy hlavnej postavy. Pretože ak šlo len o obratnú manipuláciu, potom tu cítim nevyužitý potenciál. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Mystický sex s báječným vyvrcholením. Nějak takhle jsem si tu vesmírnou hru vždycky představoval, tedy pohádku s dobrým koncem i pro z(a)tracené odpadlíky. Nevěřil jsem, že je možné během hodiny půl vykecávání se dobrat rozhřešení, byť Pozemšťana jsem třá taky viděl. a ono jo. Pravda, velký podíl  na mém orgasmu měl zcela orgiální (to není překlep) nápad s krásnou milfkou jako  SPOILER, VOLE!  konečným řešením, páč takovému bych se také, rád a často odevzdal.  A k tomu všechno to kecání předtím s různými lidskými karaktéry bez potřeby velkohubých černobílých třá i transgeneralizací? No, nádherně osvěživě zdrcující.  A ta gradace! Nejdřív babí s taškou a pak Angela....  no jasně že ááááá. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, ten film má rozhodně velké ambice sdělit nám něco o nás, našich přáních, našich hránících a závěr, tedy pokud jsem ho pochopil dobře se mě moc líbil. Ovšem v těch lidských minipříbězích mě přišlo jako kdyby popíral sám sebe, já teda bohužel nevím jestli jsem to celý vyložil dobře s tím jak se lidi zachovají a jaký to má následky, ale pokud ano, tak to nebylo úplně cajk. Ovšem Paolo umí na malém prostoru opravdu velké divadlo, to zase každopadně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Celý film se odehrává v jednom interiéru. (ČSFD)

Související novinky

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

Kino Lucerna zve ke snění s italským filmem

29.11.2017

To nejlepší z italské kinematografie nabídne na začátku prosince putovní přehlídka XV. ročníku Středoevropského festivalu italského filmu MittelCinemaFest 2017. Česká republika se již popáté… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno