Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (155)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Zbytečně podhodnocené. Za mě typická sedmičková hollywoodská pohádka s netradičně nehollywoodským obsazením, jíž variace jsme už viděli nesčetněkrát, ale tahle rodina je skutečně nechutně bohatá a ani název filmu to nevystihuje dostatečně. Z čehož vyplývá spousta megalomanských scén, které jsem dlouho v ničem neviděl a vlastně jsem si to celé moc užil. Odsuzovat film z rasistických důvodů mi přijde úplně mimo, může to fungovat jako libovolná komedie...Tak kde jsou Warneři s tou dvojkou? ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velkolepé, nabubřelé, okázalé, barevné, jedovaté, ale také milé, něžné a zábavné. Nádherná ukázka luxusu, rasismu, předsudků a generačních bariér. Zvláště začátek byl fakt dobrý, krásná ukázka toho, jak relativní může být moc. Běloch se bude vždy dívat na asiata, černocha nebo róma dívat z vrchu, bez ohledu na jeho postavení, čí majetek. Naopak oni se vždy budou dívat stejně blbě na nás. Když k tomu připočítáme jinou sociální vrstvu, tradice, tak je na malér zaděláno. Moc pěkně se na film ve skoro až Bolywoodském stylu koukalo, čert vem to, že scénář sám o sobě by nikoho neohromil, a že někteří herci dost přehrávali. Jako celek velmi působivé a já dávám čtyři  a půl zasloužené hvězďule. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Jedná sa v podstate o zbierku najväčších klišé romantických komédií ktoré vás iba napadnú. Cesta za spoznaním priateľovej rodiny sa zvrtne. Herecké obsadenie: Všetci herci Ázijského pôvodu, ktorý vás v tejto chvíli napadnú v tomto filme určite hrali, len sa treba dobre pozerať. Prevedenie: Veľmi pôsobivá výprava. Šanghaj je nádherné mesto a celý film sa snaží upozorniť na Ázijskú kultúru. V tomto smere nemám čo vytknúť. Pocity: Aj napriek tomu že sa jedná o romantický gýč, film dokáže chytiť za srdce a o to v konečnom dôsledku vo filmoch tohto razenia ide. Pridaná hodnota: Po dosledovaní som mal príjemný pocit. Možno mi aj ušla jedna slzička šťastia. Aj preto musím hodnotiť film veľmi kladne. 87% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že podle názvu jsem myslela, že se jedná o nějakou šílenou reality show. A ona je to zatím jednoduchá romantická linka, obalená trochou humoru, velkou spoustou luxusu a megadávkou kýče. Plusem jsou asijští herci a prostředí, protože právě to, dělá ten film něčím jiný ( i když přiznávám, že jsem občas potřebovala nějakou dobu, než jsem rozklíčovala s kým to hrdinka vlastně mluví, protože mi mladé ženské postavy splývaly). Není to přelomový film, ale na tohle deštivé poledne, kdy mi dítě uslo čuňou ve zbytku omáčky u oběda, byl příjemně nenáročný, koukatelný a prostě fajn. 3,5* nechce se mi dávat ani tři, ani čtyři hvězdičky... ale holt jinak to nejde ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč jsem se tomuhle filmu tak dlouhou dobu vyhýbala. Na první pohled mě to moc nezaujalo, ale na druhý prostě paráda. Chytlo mě to hned od prvních minut s nástupem Michelle Yeoh a nepustilo až do konce. Jako že někdy mívám s dvouhodinovou stopáží problém, tohle uteklo jako nic a nebyla chvíle se nudit. Michelle Yeoh byla správná příšerná tchýně, bavila potrhlá kámoška Peik Lin i s celou svou rodinou a čínsko-americké Popelce s princem Krasoněm to spolu taky slušelo. Navíc to byl zajímavý náhled do života mladých a bohatých, do prostředí Singapuru a celé to dokreslovala pěkná hudba. Za mě silné 4*. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Filmový hotel s tromi vežami je skutočný a volá sa Marina Bay Sands. Je známy tým, že má najväčší strešný bazén na svete. (Pat.Ko)
  • Rostlina, jejíž květy obdivuje společnost při prvním setkání s babičkou, se jmenuje Epiphyllum oxypetalum a jedná se o kaktus. Pochází z Ameriky, v jihovýchodní Asii však zdomácněl a stal se velmi oblíbenou a kultovní rostlinou, jejíž květy se otevírají pouze po jednu noc. (Jirka_Šč)
  • K októbru 2018 film zarobil na celom svete viac ako 235 miliónov dolárov, čo z neho robí romanticky najkompaktnejšiu komédiu za posledné desaťročie. (Pat.Ko)

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama