Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (998)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pan Wick znovu zvedá standard hollywoodské akci. Stahelski a Reeves čerpají ze zdánlivě nekončící studny nápadů. Akce v knihovně, ve stáji, v hotelu i na ulici. Nože, pistole, koně, psi, kniha - cokoliv v rukách Baby Jagy se stává smrtící zbraní a je často využito originálním způsobem. Vyvážené dávkování akce a rozšiřování mytologie dělá třetímu dílu velkou službu a nabízí tak to nejlepší z obou předchozích dílů. Velice osvěžujícím způsobem také pracuje s legendou, kterou Jardani Jovonovich představuje, vždyť hlavní záporáci jsou velkými fanoušky jeho práce. Vedlejší postavy jsou tentokrát hodně silné a vybarvují se vskutku nečekaně. Krásné exteriéry i interiéry, je to jedna velká luxusní přehlídka. Jen tak dál, jen tak dál. Je to velká čest s vámi bojovat pane Wicku. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nejlepší dvě scény trojku otvírají a jsou spíše zakončením dvojky. Pak začíná nový, trochu jiný film. Naznačené filmové univerzum je rozpracováno, potkáváme se s jeho nejvyššími šedými eminencemi. Výlet za nima ale jak prostředím, tak akcí nedosahuje dramatické koulervoucnosti ani vizuální spektakulárnosti Říma z dvojky s jeho diskotékou, katakombama a šéfkou Camorry. A stylová elegance předešlého dílu se 100%-ním zaměřením na Wicka se mění v nepředvídatelnou fantasknost s výraznějšími logickými chybkami a s více postavami, ovlyvňujícími Wickův osud jinak než smrtelnou ruční zbraní. V rámci žánru ovšem pořád solidní zástupce jeho referenční série. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

První a druhý díl byl alespoň trošku haha realistický. Trojka jde totálně za hranu, tak jako poslední díly Rychle a Zběsile. Často jsem se smál, neskutečně bavil. Bojové a akční sekvence jsou rozhodně to nejlepší, tady bych vyzdvihl zajímavé prostředí a využívání předmětů, které se tam zrovna nacházejí. No, neskutečná kadence a tuny mrtvol. [Cinestar Černý Most] ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Předchozí filmy jsem nehodnotila, protože mi připadalo nedůstojné vymýšlet pořád různé kreativní způsoby, jak říci wtf?!? a úplně tím neurazit diváky z cílové skupiny, kteří si to očividně užívají, ale tady už se nemůžu udržet. WTF?!? Dejme tomu, že trestná výprava Halle Berry by se dala označit v rámci možností a v porovnání se zbytkem za kreativní, ale vše ostatní je tak strašně nesmyslný marast, s důrazem na slovo nesmyslný, že ó můj bože, proč, bože, proč. A taky si stojím za tím, a ser Davos by určitě souhlasil, že nemůžeš být dobrej nájemnej zabiják, když zřejmě každej člověk na světě zná tvůj ksicht. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si: Kam se dá asi po dvojce stoupat? Bohužel se ukázalo, že v podstatě nikam a trojka je zopakování toho samého. Jen souboje působí o něco méně variabilně a ano, ke konci už to je úmorné. Choreografie navíc působí nacvičeněji a uměleji než minule. Vysypal jsem toho najednou docela dost negativního - ale jak ukazuje hodnocení, nakonec si mě to opět ukradlo, opět si to ode mě vysloužilo pár zasmátí, pár uznalých pokývnutí. Ten film se za sebe nestydí a přitom se přímo neshazuje. Nechá člověka kochat se svou okázalou bujarou nesmyslností. Je mi to pořád sympatické, i když už tomu dochází síly a představa čtvrtého dílu se mi jeví jako hodně blbý nápad. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Halle Berry (Sofie) řekla, že práce na akčních scénách s Keanu Reevesem (John Wick) byla naprosto úžasná. Zpočátku to bylo trochu děsivé, protože je tak zatraceně dobrý a ona chtěla být na stejné úrovni jako aby jej nezklamala. Při zkouškách si pak zlomila tři žebra, aniž by věděla, kdy k tomu vlastně došlo. Chvíli na filmu pracovala i s tímto zraněním, ale pak musela přestat. Myslela, že bude přeobsazena, ale režisér Chad Stahelski se na ni rozhodl počkat a po uzdravení se k natáčení vrátila. (Rominator)
  • Před natáčením podstoupila Halle Berry (Sofia) výuku tréninku psů. Když pak byla zvířata přítomna na place, poslouchala právě Halle, která s nimi před natáčením cvičila, a tak nebylo zapotřebí žádného specializovaného trenéra. (Duoscop)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama