Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (999)

Fr 

všechny recenze uživatele

„DĚLEJ TO, CO UMÍŠ NEJLÍP, JONATHANE!“... /// Chad Stahelski stvořil svůj vlastní filmovej žánr. Z příběhu mu stačí jen pár řádků, takže si občas (nebo spíš hodně často) připadám, jako bych sledoval video s počítačovou hrou (– a nejedná se o žádnou adventuru.) Nejzajímavější na tom je, že mu to hodně lidí (včetně mě!) žere. Je totiž důležitý vědět, že mu jde jen a jen vo to jedno – vo akční zábavu, při který nestačí zabít jednou, ani dvakrát, a kolikrát ani třikrát – i kdyby to mělo za následek prázdnej zásobník. A tak nesmrtelnej Wick střídá „komnaty“ ve kterejch s různorodejma přednmětama likviduje různý počty a rasy lidí. Občas mu s tím někdo pomůže – třeba Halle Barry, která to taky chápe (jakože jim všem jde jen vo to jedno…). Vznikl tak akční masakr, kterej doufám vydělá dost peněz, aby přesvědčil i ostatní a erková akce se stala samozřejmostí, ve kterým nikdo neřeší hromadící se mrtvoly na veřejnosti nebo přestřelky za bílýho dne. Možná je tý akce až zbytečně moc – jakože dlouhá stopáž, ovšem jedno Stahelskimu nikdo upřít nemůže – má prostě akční koule! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, proč číst ruský pohádky. 2.) Nesnáším příběhy. 3.) Vždycky jsem si přál někoho sejmout knihou. Nebo koněm. Nebo mečem. Nebo nožem. Nebo … /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ***** NAPĚTÍ * ()

Toren 

všechny recenze uživatele

9/10. Ksakru... tohle je umění. John Wick je i potřetí naprostou špičkou svého oboru a z akčního baletu, jenž choreograficky naprosto všem nakopává prdel, jsem měl čistou eufórii a úsměv od ucha k uchu jak malé dítko sledující svůj první akční film. Choreografie jak z jiného vesmíru. Nápady sršící v každičké scéně. A technická stránka koketující s dokonalostí (daného žánru) je třešničkou na dortu. V Hollywoodu v současnosti neexistuje konkurence. Naprostý žrádlo. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Na konci toho bolo az prilis, ale inak presne taketo filmy potrebujem k svojmu zdravemu vyvinu. Desiatky headshotov, krasne vymysleny filmovy vesmir, velka stylovost, perfektny hlavny hrdina a spickove akcne sceny. Dvojka sa mi sice pacila trochu viac, ale v ramci sucasneho stavu akcneho zanru ide o absolutnu spicku. 8/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdepak Baba Jaga, Kostěj Nesmrtelný je to! Běloruský geroj, co nechce umřít, protože ví, že by ho poslali opačným směrem, než je manželka, zase headshotuje, bodá a mlátí pod nápaditou taktovkou zkušených chlápků od fochu. To jsou neměnné konstanty. Stejně jako to, že Reeves retardovaně běhá i hraje nebo že nastavená mytologie je zcela podřízená akci a všechny ty vzletné fráze pronášené se stříbrnými lžičkami v prdeli, nečinnost bezpečnostních složek či skutečnost, že vraždy na veřejných prostranstvích nejsou sebemenším důvodem k panice (jak kdosi vtipně vysvětlil ve FAQ na IMDb: „It´s New York city“) je potřeba brát s nadhledem a pochopením pro Wickovo svébytné universum. V apartmánech žánrového hotelu se vedle Garetha Evanse ovšem ubytovala jen úvodní živočišná bitka s chladnými zbraněmi (před ní pobavilo urychlené skládání revolveru ala buono Blonďák zaslechnuvší ostruhy) a třeba finále v Continentalu, byť s krásným „parabellum“ Vivaldiho, už bylo poněkud vyčerpávající a kryt byl občas na místě dřív, než přišel úder. Poslední „yeah“ poměrně jasně naznačilo, že se jede dál (někteří byli kvůli tomu schválně ušetřeni a mám pocit, že jistá lehce prošpikovaná osoba možná i popadne dech). Není důvod, aby tomu tak nebylo, když Kosťa Jonatán drží v rukou zlaté vejce, nicméně mám obavy, že už Stahelski začal klesat z vrcholu křivky.. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Po sračkovitě monotónní jedničce a vynikající pestré dvojce Jonatán Tampón satanžel znovu zbytněl v neinventivní díře a vrací se zpět ke kořenům. Kínovi tentokrát ani nesežrali psa, ani nevypálili Tugenhát, on jen šlápl na kuří hotel mezinárodní odborové organizaci nájemných vrahů, a tak si užívá intenzivní honění, při kterém se zase jen tupě dvě hodiny chová jako nesvéprávný pičus, unyle válí sudy a nezáživně střílí do hlav. Natočeno je to sice opravdu fantasticky, s baletní choreografií si fuckt vyhráli, aby to vypadalo jako úpa reálné kočkování v Mumulendu, ovšem už tak po hodině to furtdokolové, nachlup stejné scifi-džitsu ad absurdum bez výraznějšího děje jednoho dost otráví. Oproti druhému dílu i kulisy stojí za vyližscénografa, a kromě tří vskutku vypečených momentů – kulohryzní pejsci, koňské kungfení a zabijácký tandem indonezských chcípáků – se není moc čím kochat a je to téměř stejně nevýrazná kolovrátková pruda jako jednička, byť skvěle nasnímána. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Scéna, ve které mají na sobě jednotky rady neprůstřelné „brnění“ a soustavně odolávají střelám, je nesmyslná. Neprůstřelné vesty a oděvy fungují jako zachytávače projektilů tak, aby minimalizovaly poškození vnitřních orgánů. Zbytková energie se ovšem i tak přenese do těla a způsobuje i zlomeniny. Ve scénách, kdy John Wick (Keanu Reeves) střílí žoldákům do hlav, by takový člověk pár ran - i z menších kalibrů - nepřežil, protože by mu zbytková energie ze střel zlomila vaz. To samé se týká i 12. Gauge nábojů do brokovnice (s ocelovými broky). Nic takového neexistuje a i kdyby ano, kevlarové vesty by broky díky jejich malé energii lehce pochytaly. (UncleMorty)
  • V tomto dílu můžeme vůbec poprvé vidět, jak na někoho John Wick (Keanu Reeves) vystrčí prostředníček. (Jirka.J)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama