Reklama

Reklama

Peacemaker

Trailer

V Bosně je zavražděn významný politik a nedaleko Uralu právě explodovala jaderná hlavice. Dvě zdánlivě nesouvisející tragické události. První záhadné okolnosti vyplouvají na povrch a krizový štáb Bílého domu začíná okamžitě pracovat na nejvyšší obrátky. Šéfka oddělení nukleárního dozoru Julia Kelly dostává k ruce svérázného pomocníka, drsného vojenského specialistu Toma Devoa. Tahle dvojice spolu nudu rozhodně nezažije. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (216)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Kdybych byla větší fanda na Bratislavu, tak si tenhle film dokážu užít mnohem víc. Takhle je to jen hloupoučký hollywoodský filmeček, který dozdobuje nefunkční dvojice Clooney / Kidman. Clooney hraje tu svou klasiku, která ho proslavila, Kidmanka jen odlišuje svou roli alabastrovou pletí a novým tmavohnědým sestřihem, ale jinak se oba filmem pronudí, stejně jako diváci. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když ho Válka spatří, náhle ustane a začne se zamilovaně ztrácet v jeho hlubokých očích. Kolena se jí podlamují, jazyk má jako svázaný a nejraději by s ním okamžitě měla spoustu malých Mírečků i za cenu vzdání se všeho, co dosud vytvořila. Řeč je o uniformovaném mírotvůrci Georgovi C., na likvidaci jehož šarmu je nutno povolat pyrotechnickou jednotku.. Chvílemi se mi zdálo, že mu Mimi Leder podlehla taky a nevěnovala se tolik činnosti, u které je napsána v titulcích. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dnes již přecejen hodně naivní akční snímek, ve kterém není pro americkou vzdušnou jednotku problém vydat se na výlet do Dagestánu v Rusku. Clooney zpočátku zábavný, postupem času se z něj stává jen zanícený pronásledovatel, který za každou cenu musí dosáhnout svého cíle. A tak to má být. Teroristy je třeba zlikvidovat, stejně jako zneškodnit bombu. Že jej na konci za tohle povýší? No ještě aby taky ne. 55% ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Film svědčící o tom, že tvůrci si toho o tom, o čem točí, moc nezjišťovali (co chcete, natočila to ženská :)) a filmu tak notně chybí logika. Ani v Rusku ostraha jaderných hlavic jen tak nezaspí, když rozházíte plutonium z rozbušky po New Yorku, moc dobře vám z toho nebude, v Rakousku asi neni policie atd. Veselé... ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Klasický akčný štandard, kde pri výbornej prvej dvadsaťminútovke nasleduje klišovitá a neoriginálna akčná jazda. Clooney je v postave machovského Toma Devoa trefný, no rumunský filmový internacionál Marcel Iures je v rozporuplnej, avšak ľudskej zápornej postave vynikajúci. No a za tú Bratislavu dávam hviezdičku navyše :-). ()

Galerie (47)

Zajímavosti (23)

  • Záverečná scéna, v ktorej sa Nicole Kidman kúpe v bazéne, bola natočená v bratislavskej Iuvente. (uncle_sam01)
  • Scéna s prekladaním hlavíc z vlaku na nákladné auto sa natáčala na ceste z Harmanca na Kráľovu studňu Zalámanou dolinou pred stúpaním na Túfnu (viadukt železničnej trasy Vrútky - Banská Bystrica). (ČSFD)
  • Tradiční záležitost s rudě blikajícími displeji - od chvíle, kdy na bombě je vidět zřetelně údaj 02:56, uplynou ve skutečnosti 3 minuty a 11 vteřin. Takže Julia (Nicole Kidman) a Thomas (George Clooney) utečou z kaple až 15 vteřin poté, co by měla bomba explodovat. (Robbi)

Reklama

Reklama