Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (433)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Boss Level plní přesně to, co se od něj čeká. Je to zábavná jednohubka, která si na nic nehraje, sází jednu akci za druhou a v rámci dialogů je vlastně docela nápaditá. Má navíc výborné herecké obsazení (Grillo, Gibson a Naomi Watts, která v 51 letech vypadá úplně stejně jako ve třiceti) a šlape úplně bez problémů. Jo, když nad tím člověk začne přemýšlet, samozřejmě tam nějaké logické nedostatky najde, ale o to tady opravdu nejde. Carnahan odvedl dobrou práci a svým koncem mě dokonale vytočil. Mám na jazyku dokonalé přirovnání ke slavnějšímu filmu s podobným koncem, ale z hlediska jeho vyznění by to byl zřejmě dost zásadní SPOILER, tak se mu raději vyhnu. Zasloužené čtyři hvězdičky. Něco takového bych si v ideálním případě představoval od Free Gyue s Reynoldsem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý aj keď neoriginálny nápad, ktorý mal našliapnuté na kvalitný akčný film s možno nejakým zaujímavým rozuzlením, možno nejakým prekvapením. Každopádne vzbudí zvedavosť. Nakoniec moje očakávania boli splnené na poli humoru, dostal som ho viac než som očakával. Celá tá suchá vtipnosť vlastne vo mne zmazala potrebu vidieť nejaký silný film s hlbšou myšlienkou, on ju vlastne ani neponúkne a rozuzlenie je fádne. Ide o zabudnuteľnú oddychovku, v ktorej veľké mená sú len ťahákom na plagáte, inak nemajú veľkú možnosť presadiť sa. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Dva filmové koncepty majú v dnešnej dobe nekonečný potenciál. Paralelné dimenzie a časová slučka. A Carnahan sa do časovej slučky obul na tej najvyššej úrovni. A mohol to byť jasný kult. Nechýba tu totiž takmer absolútne nič. Parádny a nadupaný akčňák, silná romantická linka, husté hlášky, špičkové obsadenie a dokonca aj celkom príčetná sci-fi zápletka. A potom príde záver a režisér z nadštandardne popcornového filmu vyrobí záver bez katarzie. Toto mu naozaj neodpustím a preto iba za štyri Osirisove vretená. Kiež by existoval alternate ending... (26.1.2021) ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Boss Level je dostatečně zábavný a humorem nabitý akčňák o časové smyčce, ale po letošním osvěžujícím Palm Springs je to na tenhle subžánr už trochu málo. Chybělo mi tam víc prostoru pro Mela Gibsona, prakticky si přijde odříkat jeden typicky záporácký monolog a poté už se v příběhu jen sem tam mihne. Žádný epický „boss fight“ se ve finále nekoná. Když se začnou rolovat závěrečné titulky, čekáte, že se stopnou a přijde ještě nějaká finální scéna. Ale ona nepřijde. Nakonec je vlastně highlightem filmu sbližování hlavního hrdiny se synem, ale většinu zbylého, včetně těch komicky rozmanitých minibossů, nejspíš pár dnů po zhlédnutí zapomenete. Decentně zábavné, ale ne tak dobré, jako to mohlo a mělo být. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Boss Level má hrozne lákavú zápletku. Svalnatý Frank Grillo tu hrá svoj obvyklý typ - drsniaka, čo to nemá ľahké s ženskými, ale je chodiacou super zbraňou, či už ide o bitky alebo automobilové naháňačky. Ak by vás Boss Level bavil, odporúčam skvelého nízkorozpočtového Wheelmana. V tom však nenájdete zabijácke karikatúry, čo sa snažia Grilla na každom kroku zabiť - ale časovú slučku, vďaka ktorej má náš protagonista veľa výhod a môže sa ​​počas 150teho pokusu dožiť večera a zachrániť svet. Grillo kope, mláti, driftuje, strieľa a hláškuje ako o život. Toto je jeho šanca dostať sa do mainstreamu a Frank tomu obetuje maximum. Fandíte mu, pretože si to zaslúži. Vo filme hrajú aj Naomi Watts a Mel Gibson. Naomi to pristane a hrá tú onú dámu v ťažkostiach. Neviem ako to robí ale vyzerá každý rok mladšie a mladšie. Režisér z Grilla urobil ďalšieho Johna Wicka, navyše v subžánri, kde je skutočne dovolené porušovať fyzikálne zákony a požmurkáva na diváka viac, než je obvyklé. Jeden z top filmov roka. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Roy (Frank Grillo) pije v baru HKB Hong Kong Baijiu s obsahem alkoholu 43 %. Většina tohoto pití se prodá v rodné Číně. Vyrábí se v malých sériích v provincii Sichuan z 5 druhů obilovin a odesílá se do Itálie ke dvouletému zrání v sudech od koňaku. (DJMaroko)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama