Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (433)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Asi nijak originální, zato velmi zábavný nápad s časovou smyčkou, který to posunuje za běžnou mačo střílečku. Energie vysoká, vyflexovaný Grillo střihá badass hláškaře s překvapivou lehkostí, dnes obzvlášť jsem vděčný za každý obsazení průseráře Mela. Výborně mi to sedlo jako půlnoční akční oddychovka. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nežil dost dlouho, abych to zjistil." Jsem hravej týpek, takže pro blbiny s hrdinou zasukovaným v čase mám docela slabost. Navíc Roy je fakt sympaťák, kliďas i hláškař. Taky bych si chtěl jednou během snídaně ledabyle pohazovat s nájemným vrahem. Taky bych chtěl umět "rozchodit" meč zaseknutej v hlavě a umírat s Royovou vyrovnaností. Tohle všechno mě bavilo a těch rodinnejch hodnot tam zase nebylo tolik, abych pociťoval touhu rozsekat je katanou. A to, že ty časový smyčky nejsou ani trochu originální, mi vůbec nevadí, protože vytvořily solidní základ pro to, aby mě Roy dokázal pobavit. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„To, čo som považoval za akt agresie, bol napokon v skutočnosti čin lásky.“ Ak máte radi akčné filmy a časovú slučku s ustavične sa opakujúcim jedným dňom (teda nie tradičné time travel á la Návrat do budúcnosti, ale filmy Na Hromnice o deň viac, Na hrane zajtrajška alebo Všetko najhoršie 1 + 2), je Boss Level určený práve vám. Mňa nijak extra nestrhol, ale objektívne musím uznať, že je to dobré, hoci pridlhé žánrové remeslo s takým všelijakým Melom Gibsonom (ktorý tu má skôr väčšie cameo), povinnou dejovou vsuvkou o rodinných hodnotách a drsnou a nápaditou, ale negeniálnou akciou. Kladne vnímam Franka Grilla, ktorý s prehľadom zvláda akčné scény i dialógy a veľmi mu prajem, aby sa konečne stal hviezdou; zaslúži si to on a zaslúžime si to aj my. Zaujímavé je, že hoci Gibsona a Grilla od seba delí len 9 rokov, v realite vyzerajú ako otec a syn (prípadne dedko a neposlušný vnuk). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

3/4 filmu som mal pocit, že sledujem ako niekto hrá videohru, ktorej dej je mixom filmov Groundhog Day a Crank. Proste taká akčná volovina v ktorej hlavný hrdina znova a znova bojuje proti obrovskému množstvu vrahov, ktorí ho chcú z nejakého dôvodu zabiť. No a keďže je vlastne nesmrteľný a zakaždým keď ho dostanú tak sa dej resetuje, tak vo filme príliš nefunguje napätie. Vynaliezavosť a kvalita akcie je priamoúmerná nízkemu rozpočtu. Nie to zlé, ale zároveň nič extra, čo by obstálo samo o sebe bez poriadneho deja. Nakoniec to do seba všetko pekne zaklapne. Ale ani pointa nie je nijak extra originálna a je celkom predvídateľná. Hlavný hrdina nie je žiadny génius a divák je neraz napred pred ním. Najviac ma paradoxne bavila posledná štvrtina v ktorej ustúpi akcia a konečne sa začnú riešiť rodinné vzťahy u hlavného hrdinu. Tu konečne začali fungovať emócie a mne začalo záležať na tom jak to dopadne. Len vďaka tejto časti nakoniec dávam aj štvrtú hviezdičku a len kvôli nej si film niekedy pustím znova. P.S: tie najväčšie hviezdy tu sú prakticky len ojeb na plagát a po Willisovsky si svoju úlohu poctivo odsedia v pár scénach. Našťastie Frank Grillo to vynahradzuje naplno a je neskutočné, čo vo svojom veku predvádza a jaký je namakaný. 7/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Skvělý Carnahanův akčňák s časovou smyčkou. V tomto žánru se toho už moc vymýšlet nedá, ale i tu se to povedlo. Je to dobře natočené a dost dobře jsem se u toho bavil. Děj je celkem jednoduchý a předvídatelný, ale to tolik nevadí. Líbilo se mi i využití herních mechanik. Celé je to o Royovi, který se každé ráno probudí a musí bojovat o svůj život. Parta zabijáků se ho snaží zabít a on po každé smrti znovu ožije. Postupně se naučí v tom chodit a zvykne si na tyto mechaniky. Přizpůsobí se situaci a začne nad vším vyzrávat a vyzrávat. Nic ale není tak jednoduché a v sázce je osud celého světa. Musí tedy skloubit záchranu světa, syna i své ex ženy. Najdeme tu spoustu skvělých herců, jako jsou Mel Gibson, Naomi Watts, Michelle Yeoh nebo Ken Jeong. Frank Grillo je tu v perfektní formě a všem nakopává prdel. "Tohle je za Židy!" :D ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)
  • Film se natáčel v Atlantě (Georgia, USA). (Yardak)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama