Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (434)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy pařili, tak asi víte jaký to je zakysnout na nějakým posraně těžkým levelu kdy vás tak 150x zabijou a pokaždý v jiný fázi, než se přes to konečně dostanete. Tak to si zkuste dát do podoby celovečerního filmu a dostanete tenhle úlet. Fakt je, že časem se ten z úvodu svěží koncept stane trochu jednostranným a opakujícím se a některý hlášky a situace jsou trochu tlačený na sílu a na efekt, ale naštěstí Grillo je skvělej a užívá si každou minutu na rozdíl od ostatních co jsou tu jen do počtu. Za mě lepší zábavná trojka.65% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Boss Level je dostatečně zábavný a humorem nabitý akčňák o časové smyčce, ale po letošním osvěžujícím Palm Springs je to na tenhle subžánr už trochu málo. Chybělo mi tam víc prostoru pro Mela Gibsona, prakticky si přijde odříkat jeden typicky záporácký monolog a poté už se v příběhu jen sem tam mihne. Žádný epický „boss fight“ se ve finále nekoná. Když se začnou rolovat závěrečné titulky, čekáte, že se stopnou a přijde ještě nějaká finální scéna. Ale ona nepřijde. Nakonec je vlastně highlightem filmu sbližování hlavního hrdiny se synem, ale většinu zbylého, včetně těch komicky rozmanitých minibossů, nejspíš pár dnů po zhlédnutí zapomenete. Decentně zábavné, ale ne tak dobré, jako to mohlo a mělo být. ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Film s mnoha problémy, ale svým způsobem přesto zábavný. V několika momentech dokázali tvůrci přijít se zábavnými nápady a hláškami, akce není moc objevná, ale trochu adrenalinu a stylu dokáže vyprodukovat a děj má naštěstí sympatické rychlé tempo, takže se člověk nezačne nudit. Všechno ostatní snad vyjma stále krásné Naomi Watts a vždy charismatického Mela Gibsona (který zde ale není moc využitý, čehož si zřejmě někdo všimnul a tak do filmu alespoň nacpali zcela zbytečnou a nesmyslnou scénu, kde monologuje o své minulosti) stojí za starou belu. Zápletka je nejen naprosto banální, ale celá je od úplného základu postavena na tom, že se její aktéři od začátku chovají naprosto nelogicky a hloupě. A to naneštěstí přetrvá až do nepříliš uspokojivého a zbytečně nejednoznačného konce, jako by si snad filmaři mysleli, že točí něco hlubšího (resp. alespoň áčkovějšího) než nefunkční sci-fi béčko. S tím souvisí i zacházení s celým konceptem smyčky. Základní hnací motor zápletky v podobě nějakého ultra přelomového vynálezu je až směšně nevysvětlen a nevyužit, ale přitom má zřejmě na diváka působit jako něco strašně osudového. Mám pocit, že tvůrci buď sami nevěděli, jak přesně má výsledný produkt vypadat ne, co zužitkovat a co vyškrtnout, nebo se jednoduše vůbec nesnažili a nacpali do filmu vše, co je zrovna napadlo. Pak není divu, že z toho vylezl sice naštěstí zábavný, ale úplně pitomý film. A abych nezapomněl, do hlavní role měly obsadit někoho úplně jiného než Franka Grilla. Nechci škatulkovat, ale tenhle herec se hodí jenom na role mlátiček na straně padouchů, nemá příliš charismatu, nemá herecké schopnosti, nemá dokonce ani nějak příjemný hlas (když už byl tady využíván tak často voiceover). 4/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

S podobnými filmami sa v poslednej dobe roztrhlo vrtece a tie časové slučky začínajú trošičku otravovať. Ale v tomto prípade to až tak nevadí. Hlavne kvôli výbornému Frankovi Grillovi a tomu, že príbeh dokáže občas prekvapiť. Strašne ale zamrzí nevyužitosť Gibsona a lacný vizuál. Inak veľmi príjemná, krvavá a prekvapivo osudová zábavka. Podobne videoherne šmrncnutý Guns Akimbo bol ale nepríčetnejší a viac odtrhnutý z raťaze. 7/10 ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Našlapané akční béčko s časovou smyčkou připomínající videohru s výborným Frankem Grillem, který má dost možná nejlepší zářez v kariéře. Hlavní hrdina se každé ráno probouzí s tím, že jej chce zabít spousta assassinů z neznámých důvodů a když selže, jeho den se opět resetuje. Velmi zábavně a hravě natočeno s plno nápady, fajn hlášky, slušnou akcí ikdyž na pořádný fight či přestřelku zde pořádně nedojde, jsou to většinou velmi efektní a rychlé likvidace, ale příliš to nevadí. Mel Gibson a Naomi Watts jsou sice spíše do počtu, ale Mel i na tak malém prostoru dokázal zaujmout především svou historkou s hadem, ta mě dostala. Skvělá oddychovka. Příběh****, Akce****, Humor****, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Postavu Gunnera (střelce ve vrtulníku) hraje špičkový hráč amerického fotbalu a trojnásobný vítěz Super bowlu, bývalý hráč New England Patriots a pozdější člen týmu Tampa Bay Buccaneers, Rob Gronkowski. (freeman001)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama