Reklama

Reklama

Rytmická sekce

  • Velká Británie The Rhythm Section (více)
Trailer 2

Stephanie Patricková (Blake Livelyová) je obyčejná žena, která se ocitne na cestě k sebedestrukci poté, co její rodina tragicky zahyne při letecké havárii. Život jí změní zjištění, že celou nehodu někdo zavinil záměrně. Stephanie se vrhne vstříc temnému a složitému světu, aby se pomstila viníkům a dosáhla kýženého vykoupení. Ve snímku Rytmická sekce, který natočil režisér Reed Morano (Příběh služebnice) podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatele Marka Burnella, se v hlavních rolích představují také Jude Law a Sterling K. Brown. (HBO Europe)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (98)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jsou herci, kteří ustrnu v jedné poloze (ne nutně špatné) a tu pak aplikují do jakéhokoliv filmu, v němž hrajou. Lively byla v každém filmu, co jsem s ní viděl pokaždé jiná (a popravdě, kdyby nebyla napsána v titulcích a neměla tu výraznou pihu na obličeji, ani bych ji tady nepoznal. Klad. Ač je nutná jistá zkratkovitost, neudělali z její postavy nemilosrdnou drsnou vražedkyni, která se neohlíží a jde "přes mrtvoly". Klad. Hezké prostředí. Klad. Hudba. Klad. I v akčních scénách pomalejší tempo. Klad. Ani ve svém žánru to není žádné veledílo, ale koukalo se na to fajn. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Blake Lively by mala určite opustiť čierny účes, inak ju Reynolds rýchlo opustí a ten je na nejaký ten rozvod už zvyknutý. V tomto filme o pomste jednej ženy za smrť svojich blízkych som veľa nečakal. Predsa len takáto pomsta sa skôr očakáva od Brucea Willisa alebo Mela Gibsona. Ale sme v novej dobe, takže nie je problém, keď sú pomstiteľkami aj vychrtlé žienky a ide im to veľmi dobre. Napriek vyše dvom hodinám tohto filmu to celkom rýchlo utečie, pozitívom je hudba, ktorá dobre stupňuje jednotlivé scény ale výrazným negatívom je kamera, ktorá sa triasla ako huspenina. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele

Navod, ako z vas nekompromisny Jude dokaze za par mesiacov vykresat nezdolnu, odhodlanu osobu - prakticky agenta, aj ked ste bola sfetovana zlomena troska predavajuca svoje telo. ;) Odhliadnuc od toho a par dalsich logickych premetov, ma film paradnu vypravu, kopiruje niektore vybrane overene postupy zavedene Bournovou trilogiou, strieda atraktivne lokacie a snazi sa byt inteligentny. Ano, blbina je to poriadna, ale vdaka rozpoctu a fajnovej kamere sa na nu dobre pozera. Ak vypnete aspon jednu hemisferu, mozete sa i zabavit. Slabsi akcny priemer s peknym kamerovym filtrom a nadpriemernou kamerou - Bobbitt vie. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Blake je jedna z těch hereček, na kterejch můžu oči nechat.Pomsta ve filmu je něco, co mě dokáže přilákat,a když je dílo dobře natočeno, tak i uzemnit.Ale Morano chtěl trochu uhnout do strany,nechtěl to natočit úplně klasicky, a nepovedlo se to.Bezbarvá nuda,kdy z totální trosky na fetu se stane pomstychtivej vrah.Problém je v tom, že je tady roztřesená kamera, akce je špatná, blbě nasnímaná, a je jí málo.Slabej odvar.40%. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

The Rhythm Section je akcny thriller o zene,ktora prisla o celu rodinu kvoli leteckej havarii,ktora bola niekym naplanovana,tym padne az na same dno,no prichadza za nou clovek,ktory v nej vyvola chut na pomstu,Blake Lively vyzera vo filme fakt otrasne,ako stara zenska,dufam,ze je to len kvoli svojej roli v tejto zalezitosti,nie kvoli nejakym problemom v osobnom zivote,ale zase hra to dobre,to musim uznat,hudba je fajn a myslim,ze celkovo to nebolo zle,mam z toho dobry pocit...:-) ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Blake Lively si při natáčení poranila ruku a musela podstoupit dvě operace. Kvůli tomu se muselo natáčení přerušit na téměř půl roku. [Zdroj: Fandimefilmu.cz] (BMW12)

Reklama

Reklama