Reklama

Reklama

Vědec Bruce Banner se při nehodě promění v obrovskou a silnou stvůru, která bude bojovat nejen se zlem, ale i sama se sebou. Skvělé efekty a akční scény podtrhují tento dobrodružný příběh. Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev – učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu... (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (662)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Proč se Ang Lee rozhodl po všech krásných filmech natočit příběh komiksového hrdiny, netuším. Ale já se u filmu, kde se normální člověk mění na monstrum, nedokážu soustředit na děj, protože se moje mysl pořád zasekává na detailech jako třeba, proč musí mít každá taková postava výraz imbecila nebo proč se udrží trenýrky, když všechno ostatní spadne............... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama a comicsový příběh - jde to vůbec dohromady? Ale ano, pokud se toho chopí schopný režisér, jakým Ang Lee bezesporu je. Paradoxně mně nejvíc bavila tolik kritizovaná první "neakční" půle. V ní jsem se díky nápadité režii, vychytanému střihu a pro mně zajímavému rozdělování obrazu ve více okének, ani na chvilku nenudil. Při nepovedené scéně se zmutovanými psy mé nadšení trochu opadlo, ale následné momenty z Nevadské pouště opět uspokojily mé libido. Zejména scéna demolice tanků měla fakt koule. Při zdlouhavém dialogu otce se synem v závěru se o slovo začala hlásit nuda, ale určitě ne nuda k posrání, jak hloupě napsal jeden nejmenovaný kritik. Jo a ještě něco, ty fialový Hulkovy trencle byly fakt prďácký :o)) ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Ang Lee nechal obživnout komiks v těch nejlepších barvách, ať už je to práce kamery, vizuální vychytávky jako tanky v pouští nebo helikoptéra letící těsně nad hladinou, takových eyecandy scén má celý film více. Je tu ost Dannyho Elfmana. A hlavně výborné obsazení Eric O'Bana je sympaťák k pohledání, má velké charisma jeho proměny mu věřím dokonale, Jennifer Conelly je kočka a nehraje o nic hůře, než Bana. Příběh má dobré vyústění, byl jsem mile překvapen, že zrovna Lee se ujal této látky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Main Title ,2. Prolouge ,3. Betty's Dream ,4. Bruce's Memories ,5. Captured ,6. Dad's Visit ,7. Hulk Out! ,8. Father Knows Best ,9. ...Making Me Angry ,10. Gentle Giant ,11. Hounds Of Hell ,12. The Truth Revealed ,13. Hulk's Freedom ,14. A Man Again ,15. The Lake Battle ,16. The Aftermath ,17. The Phone Call ,18. End Credits ,19. Set Me Free , ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Doteraz neverím, že toto natočil Ang Lee, renomovaný čínsky umelec pôsobiaci v USA. Zlátanina silného kalibru hollywoodskeho typu, komiks, asi si myslia, že nás oklamú tými efekty a tzv. hereckými hviezdami. Ale to sa pletú. Film sa dá rozdeliť na dve časti. Tou prvou je strašná nuda, pretože sa nám snažia prestaviť to čo Hulka vedie k tomu, že občas zozelenie, ale psychológia postáv je vykreslená divne. Druhá polka - väčšinou je Hulk zelený a naháňajú ho stíhačky - sa zvrtne na absolútnu sprostosť Hollywoodskeho kalibru. Taký King Kong v zelenom, zle vykonaný, len čo nás citovo vydierajú akože dojemnými scénami s hordami pološialených vojakov naháňajúci toto pofidérne monštrum a naopak láskyplnými uslzenými očami hlavnej hrdinky. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (55)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 137 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Proč Hulk nejede sólo?

Proč Hulk nejede sólo?

22.06.2015

Filmy se zeleným marveláckým bijcem nikdy nebyly velkými hity. Hulk vydělal 243 milionů dolarů a Neuvěřitelný Hulk jen o 18 milionů víc, což jsou vzhledem k miliardovým tržbám žánrové konkurence… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Reklama

Reklama