Reklama

Reklama

Vědec Bruce Banner se při nehodě promění v obrovskou a silnou stvůru, která bude bojovat nejen se zlem, ale i sama se sebou. Skvělé efekty a akční scény podtrhují tento dobrodružný příběh. Vědec Bruce Banner se právě rozešel s kolegyní Betty Rossovou, podařilo se jim však zůstat přáteli. Společně pracují na vývoji vzorce, který za použití paprsku gama umožní lidské tkáni autokorekci. Bruce vyrůstal v dětském domově, zemřela mu matka a otce Davida zavřeli do vězení. Teď se David vrací do života syna, který o něm neměl tušení. Jednoho dne ochromí Bruce nehoda v laboratoři, díky níž je vystaven silné radiaci mající za následek velmi zvláštní jev – učiní ho silnějším a mocnějším. Setkání s Davidem vzbudí v synovi dávné vzpomínky a uvolní vztek a dávné napětí. Díky gama radiaci se změní v obrovskou zelenou svalnatou příšeru - HULKA - výplod čistého hněvu... (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (663)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

U mňa bol problém s Hulkom v očakávaniach. Vtedy pre mňa exotické meno na režisérskej stoličke a lahôdkový trailer sľubujúci všetko len nie to, čo sa mi dostalo. Vo výsledku psychologická pitva a profilovanie charakterov, ktoré je sice fajn, ale nie vo filme kde majú lietať autá, búrať sa steny a padať mosty. V tomto som ostal sklamaný a nevyužiť potenciál takého záporáka akým bol Father je od Anga veľký podraz. Možno nabudúce, keď sa správne naladím. 70% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Adaptace comicsu, která tak trochu předběhla dobu. Jako jedna z prvních upřednostnila psychologickou stránku před tou akční. Obě složky zde jsou přítomny a obě jsou skvělé, ovšem ta komorní část je středobodem a hlavním nosným pilířem Hulka. Eric Bana svou příležitost parádně využil, Jennifer Connelly je tradičně okouzlující a i zbytek obsazení sedí. Jediný zápor je, že je to tak striktně rozděleno na delší psychologickou část v úvodu a čistě akční v závěru. Vyváženější promíchání by spíše bodlo. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Rodinné drama a comicsový příběh - jde to vůbec dohromady? Ale ano, pokud se toho chopí schopný režisér, jakým Ang Lee bezesporu je. Paradoxně mně nejvíc bavila tolik kritizovaná první "neakční" půle. V ní jsem se díky nápadité režii, vychytanému střihu a pro mně zajímavému rozdělování obrazu ve více okének, ani na chvilku nenudil. Při nepovedené scéně se zmutovanými psy mé nadšení trochu opadlo, ale následné momenty z Nevadské pouště opět uspokojily mé libido. Zejména scéna demolice tanků měla fakt koule. Při zdlouhavém dialogu otce se synem v závěru se o slovo začala hlásit nuda, ale určitě ne nuda k posrání, jak hloupě napsal jeden nejmenovaný kritik. Jo a ještě něco, ty fialový Hulkovy trencle byly fakt prďácký :o)) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Hulk je v detailoch svieži a inovatívny, no ako celok je rozporuplný. Množstvo výborných (nielen akčných) scén a chválihodný psychologický rozmer sa pribúdajúcimi minútami transformujú v dramaturgicky nevyvážený a neprehľadný guláš. Druhá polovica filmu by potrebovala odľahčiť od "rodinnej drámy" a dať naplno vyniknúť famóznej akcii a dobrodružstvu. Potom by to bol biják. Akčné scény v púšti sú famóze. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vystresovaný Rákosníček, co to přehnal se steroidy, je zde! Plný filozofování, přerostlých pudlů, zajímavých, ale rušivě působících komiksových okýnek a hlavně bez ústředního padoucha. Takže zatímco Batman má svého Jokera, Superman Lexe a Koko Tchoře, Bruce Banner se tak může maximálně obávat toho, že mu nevydrží švy na fialových spoďárech.. Ang Lee je prý multižánrový režisér s velkým srdcem - v tomto případě si však nesčetněkrát prošlo vypravěčskou arytmií. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (55)

  • V logu Marvel Enterprises na začátku filmu se objeví i stránky s Hulkem z komiksu "Dogs of War". (fannah)

Související novinky

Proč Hulk nejede sólo?

Proč Hulk nejede sólo?

22.06.2015

Filmy se zeleným marveláckým bijcem nikdy nebyly velkými hity. Hulk vydělal 243 milionů dolarů a Neuvěřitelný Hulk jen o 18 milionů víc, což jsou vzhledem k miliardovým tržbám žánrové konkurence… (více)

Dar z nebes nebo další z mnoha?

Dar z nebes nebo další z mnoha?

30.11.2006

X-Men, Spider-Man, Superman se vrací, Batman začíná, Hellboy, Hulk, Fantastická čtyřka, Sin City - město hříchu, Constantine, Garfield... Komiksové adaptace mají v Hollywoodu očividně zelenou.… (více)

Reklama

Reklama