Reklama

Reklama

VOD (1)

Ve světě sužovaném smrtícími tvory, kteří loví podle zvuku, hledá dospívající dívka se svojí rodinou útočiště za městem, kde narazí na tajemný kult. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (166)

borec999 

všechny recenze uživatele

Lacnejšia a menej kvalitná napodobnenina Bird Boxu, resp. Tichého miesta, ktorá je vďaka produkčnému zázemiu Netflixu po technickej stránke na obstojnej úrovni, no je len minimálne strašidelná/desivá a všeobecne slabšia asi vo všetkých ohľadoch od spomínaných filmov a tým pádom nestojí za pozornosť. Aj keď verím že sa nájdu aj nenáročnejší diváci, ktorí spomínané filmy nevideli a ktorých uspokojí aj táto verzia Johna Leonettiho... 40% ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nemá cenu řešit, jaká je to vykrádačka Bird Box a A Quiet Place, ale to, že i bez srovnání s nimi je to fakt špatný film. Už jen rozhodnutí scénáře o tom, jak perfektně Kiernan Shipka odezírá z úst třeba i za tmy, mě trochu štvalo, ale zbytek je scenáristicky fakt totálně nudný, plný neuvěřitelných klišé a předvídatelností. Dvě hvězdičky dávám za začátek filmů, který byl slibný, ale pak to fatk šlo do kytek. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplne pohodový survival, ktorý si viem bez problémov predstaviť aj v kine. Prvá hodina vynikajúca (bol som na 5 hviezdach). Záverečná tretina trochu nepremyslená. Trochu som sa obával, že keď sa na scéne objavia tí sektári, pošlú celý film do prdele. Napokon našťastie nie, ale nápad sa mi zdá kontroverzný. Keďže sa objavili až v záverečnej tretine, tvorcovia už nemali žiaľ čas nejako rozvíjať tieto postavy, takže prišli na scénu iba preto, aby tam nejaká vyvraždovačka bola. Ale na súboje počas búrky v spoločnosti okrídlených monštier sa pozeralo dobre, to musím uznať. Zábavný, celkom napínavý hororík, so sympatickými postavami, peknými "operencami" a dostatkom akcie (pri fantazmagóriách, ktoré sa nesnažia silou mocou tváriť smrteľne vážne, na scenár zvyknem zvysoka niečo, ale teším sa na filozofický výblitok najväčšieho hororového exprda o tom, aká je to neuveriteľne tupá sračka). U mňa slabšie ako Quiet Place, a na podobnej úrovni ako Bird Box. Mimochodom, po dlhej dobe konečne horor, kde by som uvítal dlhšiu stopáž. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Quiet Jurassic Box. Máme tu další rodinku přežívající v tichém světe. Oproti starším bratříčkům je The Silence o poznání béčkovější a i scénářem působí spíše jako pilot k seriálu, než jako samostatný film. Což mně osobně nijak zvlášť nevadí. Líbí se mi, že postavy nejsou vrženy do apokalypsy okamžitě, ale o nebezpečí ví dopředu a ono nebezpečí se velmi rychle blíží. Nechybí tedy plíživý strach z neznáma a ani při střetu není o napětí nouzi - z velké části i díky hudbě. Rodinka jedná po většinu času logicky a jsou všichni do jednoho sympatičtí (Kiernan Shipka roste do krásy). Bavilo mě to víc, jak Bird Box, méně jak A Quiet Place, i když objektivně je to asi o třídu horší film. Nenudil jsem se však ani na moment. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zajímavý survival odehrávající se na území USA, ve kterém jsou hlavní zbraní k preziti proti davnym netopýrům hlasivky, resp. Ticho! Po vypuknutí útoku predátoru na obyvatele se rodina s hluchou Ally zbali a chtějí odjet mimo město. Na cestě musí čelit překážkám a úmrtím, nez najdou útočiště na odlehlé farmě. První hodina vydařená, ale vzhledem k tomu, že už tady neco podobného bylo v tichém místu a toto je přeci jen o chlup slabší a zkopírovány, tak ve výsledku za lepsi tři! 65% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Napriek podobnosti so snímkom Tiché miesto (2018) je tento film založený na rovnomennej knihe od Tima Lebbona, ktorá vyšla v roku 2015, teda celé 3 roky pred filmom Tiché miesto. (Astonko)

Reklama

Reklama