Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bylo moc příjemné na obrazovce vidět herce, kteří se v telce každý den nevyskytují. Lenka Vlasáková hrála pěkně bláznivou ženskou, která chce za každou cenu zvládnout všechno. Se zástěrou jsem ještě po ulici nepobíhala. Z ordinace zubaře jsem odešla s galošemi na nohou a projela s nimi půl Prahy. Babička Jany Švandové neměla chybu. Dávala skutečné rady do života. Natočit dortovou bitvu zpomaleně považuju za dobrý nápad. Jen ti herci přivírali oči už napřed. Úvodní píseň Hany Hegerové se sem přesně hodila. Je to taková hollywoodská pohádka. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie prostě neumíme. Zoufale nudné, bez vtipu a jediným malým překvapením (aspoň pro mne) bylo to, jak se to nakonec spárovalo. Rosamunde Pilcherová musí blednout závistí, že na podobnou ptákovinu "ze života" nepřišla sama. Protože jsem vždycky měl rád staré němé grotesky, tak jedinou hvězdu uděluji za tu dortovou bitvu. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá komédia, a to mám rád podobný žáner. Tu ale nefungovalo takmer nič - ani vystupňovanie deja, ani vtipy, ani sympatickosť postáv a dokonca ešte aj ten dej bol ako pre škôlkárov. Nečakal som od toho veľa, ale dostal som toho ešte menej a podstatne som sa nudil. Podobné filmy sú podľa mňa skutočne zbytočné. 35 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Musíte být velký neumětel, abyste s tak skvělým obsazením (za mě Kolesárová, Boková, Stryková, Ruppert) nedokázali vytvořit zábavný film se sympatickými postavami. Klaunské duo Svoboda a Bystroň nabízí jen partu otravů, kteří dělají nelogické kroky. Pobavilo snad jen zjištění, že Matásek parkuje jako dement. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Veliká naleštěná snobská nuda (k narozeninám se zpívá anglicky), která si hraje na Ženy v pokušení. Laciný a debilní humor, zápletka blbá, product placement na každém rohu a celkově vyzní do prázdna každé slovo, co se pronese. Za zmínku stojí max. Poláškův operní pěvec. Vskutku ale spotřební film pro víkendové podvečery na Nově před TN, na který se zapomene i kvůli tomu, že se zde vyskytuje Jana Kolesárová úplně oblečená, což je věc snad ještě neviděná. 20% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel hlavně na přehradě Orlík v jižních Čechách. (ČSFD)
  • Videoklip k filmu natočila Dara Rolins, a to na písničku „Wild world“, kterou přezpívala právě pro tento snímek. Na soundtracku se podílel i hudebník David Kraus s hitem „Překrásná“. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Pro dceru Veroniky Žilkové, Kordulu, se jednalo o první filmovou roli v životě. Přijala ji prý kvůli tomu, aby si mohla pořídit poníka. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama