Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii Jak se zbavit nevěsty moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady". A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě . . . . . s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort. To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva. S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (204)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jak se zbavit nevěsty je docela povedená romantická komedie, což je na dnešní dobu docela rarita. Děj se pěkně vyvíjí a nebýt přemrštěného konce, neváhala bych hodnotit pěti hvězdičkama. Příjemné herecké obsazení doplňoval vtipný scénář, který mě dokázal skvěle pobavit ... Jenže se scénáristi nechali bohužel až příliš unést, skoro mě až zarazilo, jak se tak pěkný film dokázal během několika minut přerodit v typický nepřirozený slaďák ... Při dortové válce jsem jenom kroutila hlavou, ale při závěrečné scéně se svatbou, kde se to zázračným způsobem všechno všelijak popárovalo, jsem už jenom hodila flintu do žita ... Každopádně plusové body za Josefa Poláška, který bavil pokaždé, když se na obrazovce objevil. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Hodinový manžel byla fajn oddechovka a tak jsem byl zvědav i na druhý film Tomáše Svobody. Dostal jsem průměrnou zábavu, která občas připomínala srajdy tipů Kameňák či Babovřesky jen tady to občas pár herců zachraňuje. Lámal jsem si s tím hlavu proč to takhle dopadlo a kdo má vlastně na svědomí takovej děsnej a ikskrát viděnej scénář. Už je mi to jasný. 5/10 ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Když dělají Češi remake několika amerických romantických filmů, měli by si možná uvědomit, že stačí málo a z jejich filmu bude pohádka na druhou. Že všichni nežijeme ve velkých bytech a nemáme velké platy a ne všichni mají na jachtu a tak. K tomu ta přeslazená kamera, laděná do sluníčkových barev a scény, které chtějí být víc cool než všechny přdlohy, od nichž opisuje - třeba zpomalené záběry dortové bitvy za doprovodu písničky, která se k tomu moc nehodí, jsou po dvou, třech minutách už jen trapné. Vidět herečku, která dopředu čeká, až ji zasáhne dort, přitom má být překvapená, protože kuchtík před ní má nečekaně uhnout - uff, tomu říkám amatérismus nejhrubšího zrna. A Polášek s tím křovím na bradě, jak zpívá hlasem Pavarottiho? Ufff. Přišlo mi to nevtipné - leda by že bych v sobě tři flašky vodky, pak možná. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení mnohých z Vás.Tento film byl velice dobře napsaný,zahraný a natočený. Po technické stránce to bylo super,hudba ve filmu byla dobrá a chytlavá. Matásek,Vlasáková,Švandová,Kerestešová,Polášek nebo Bystroň předvedli super výkony a film táhli. A ve filmu bylo spoustu skvělých gagů a ač jsem podle recenzí čekal kravinu,velmi jsem se bavil.Dokonce mě to bavilo než skvělý Hodinový manžel. ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

To byl zase jednou "filmový" zážitek. Ani nevím, kde začít. Jelikož je tento snímek české produkce a stopáž má pouhých 85 minut, měl jsem zhruba představu o výsledné "kvalitě". To jsem však netušil, že 15 minut spolknou titulky (úvodní a závěrečné) a zbylých 70 je jedna velká blbost. Příběhově ani dějově není co řešit. Postav sice není moc, zápletka je jednoduchá, ale rozuzlení naprosto neuvěřitelné a to v nedobrém slova smyslu. Kromě plochých hereckých výkonů se tak jedná spíše o přehlídku product placementu a rozpočtu (lodě, relativně luxusní auta apod.). Konec je pak kategorie sama pro sebe, kterou ani nehodlám komentovat. Finální hodnocení: Jednu hvězdu za pár dobrých hlášek z úst Matyáše Bystroňe. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel hlavně na přehradě Orlík v jižních Čechách. (ČSFD)
  • David Matásek na tom byl v čase natáčení stejně jako jeho filmová postava. Byl také rozvedený a následně se oženil. [Zdroj: lifee.cz] (Duoscop)
  • Během regaty, cca 52. minuta filmu, si švagrová (Jana Stryková) stěžuje, že je druhá loď před nimi. Přední plachtu ale mají nastavenou tak, aby pracovala proti druhé plachtě a loď stála na místě (tzv. naluvovaná plachta). (Jarek572)

Reklama

Reklama