Reklama

Reklama

Sněžná past

  • Kanada Braven (více)
Trailer

VOD (1)

Joe s rodinou si chce užít klidný víkend na lovecké chatě. Místo toho zde objeví kokain, který si tu schovali pašeráci a jdou si ho vyzvednout. Joeovi začíná boj o život... Joe Braven vede pilu v odlehlé kanadské divočině. Na pile pracuje společně se svým otcem, Lindenem. Jenomže Linden není vůbec v pořádku, nedávno utrpěl v práci zranění a od té doby mu vynechává paměť. Když Linden začne jednoho večera v hospodě otravovat nějakou ženu, o které je přesvědčen, že je to jeho mrtvá žena, Joe se rozhodne věc řešit. Lékař Joeovi radí, aby měl jeho otec ústavní dohled. Joe z toho není nikterak nadšený a je mu jasné, že otec, který je mimo své výpadky paměti jinak v pořádku, nebude souhlasit. Joeova žena Stephanie navrhne Joeovi, aby vzal otce do srubu v lese a tam si o tom všem bez ní a dcery Charlotte promluvili. Joe tedy s otcem vyrazí do srubu. Ani on, a ani jeho otec nemají tušení, že si ve srubu pašeráci drog ukryli svůj kontraband. Jenže po příjezdu do srubu drogu brzy objeví. Joeovi je jasné, že pokud se darebáci objeví, půjde do tuhého. Situaci zkomplikuje Joeova dcera, Charlotte, která se skryla v kufru auta a teď je nadšená, že otce obalamutila. Joe se snaží otce s dcerou naložit do auta a z místa odjet. Je však pozdě, objeví se mafiáni, které vede jakýsi Kassen, a zprvu vyzvou Joea, aby jim drogy vydal. Joe však není dnešní, ví, že jakmile drogy vydá, darebáci je všechny jako nepohodlné svědky zavraždí. Kassen před Joem dokonce zastřelí jednoho ze svých lidí – muže, který pro Joea pracoval na pile a který drogy ukryl v Joeově srubu. Joe naoko souhlasí a prohlásí, že jde do srubu pro tašku s drogou. Ve srubu se však s otcem opevní a začnou se bránit. Joeovi se podaří ze srubu pomocí terénní čtyřkolky dostat Charlottu a poslat ji do lesa, aby zavolala o pomoc z mobilu. Kassen se svými lidmi nejenom že dobývá srub, který brání Linden, ale také pronásleduje Joea s Charlottou na čtyřkolce. Joe musí v lese doslova bojovat o život. Charlotte doběhne k místnímu vrchu, odkud zavolá matce. Ta zburcuje místního šerifa. Když se Charlotte prodírá lesem, narazí na ni jeden z Kassenových mužů, naštěstí se objeví matka, která Charlottu zachrání a muže ošklivě pobodá. Zatím se Joe vrací z lesa ke srubu, který brání Linden, ten je však těžce zraněný a je v šoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zase něco jiného než klasika plná nagelovaných,našminkovaných paňáců styl:my jsme Canada!Do těch čtyř co dávám, to má daleko ale zaujal mě jak výběr herců (exoticky působící Momoa který se choval před kamerou velmi profesionálně ,přirozeně), kamera a i některé vytuněné situace.Jinak thrillery zpoza louže nemusím...Herci se chovali přirozeně,kamera neposkakovala jak při čardáši,výběr exteriéru.Silně pokulhával dabing což už začíná být česká klasika. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOU STAY THE FUCK AWAY FROM MY CABIN." ------------- Je viacero dôvodov, prečo som sa pôvodne k Braven dostal. Či už to bol najmä teda Zahn McClarnon, alebo podľa galérie zatiaľ najlepšie vyzerajúca Jill Wagner, alebo kolos menom Momoa, alebo chladné prostredie s dejom odohrávajúcim sa v horách. Po deviatich dňoch (dnes) dávam replay s tým, že tých dôvodov už je o čosi menej a rezonuje hlavne jeden – v posledných dňoch sledujem celkom s nadšením Momoau (dobre som vyskloňoval?) v seriáli Frontier, kde je tej akcie s ním trochu pomenej, skôr ako keby za odmenu, takže som mal nutne chuť na niečo s rýchlejším a konzistentnejším tempom a útechu som našiel sem. Nič viac, nič menej, v rámci možností a očakávaní som spokojný. ()

Reklama

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že to není 2x originální, ale který akční film je? Komando? Pche. Prostě přímočary akční thriller. Drogoví dealeři si na chatě schovají tašku s kokainem, bohužel pro ně je to zimní odpočívadlo Khala Drogo. Momoa ale není žádný bývalý elitní šampion speciálních jednotek, obyčejný dřevorubec, který to ale umí se sekerkou. To vše v nádherné přírodě. Dostal jsem víc než jsem očekával. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Složte větu ze slov a slovních spojení: Oeding - za koule - si zaslouží - za Braven - lepidlem Den Braven - do průvanu - pověsit.. Barbar Lang a Conan Momoa slibovali mnohé, ale tahle tupá variace na Cliffhangera (civil má něco, co chtějí zločinci, sníh, výhoda znalosti prostředí) nemá co nabídnout. Teda pokud nevyhledáváte smích. Ten přijde, když do akce vstoupí nasraná maminka lučištnice či když drvoštěp Joe tak dlouho hledá využití pro past na medvěda, až jej najde. Nastolený trend mohla završit pointa, že ta ozbrojená skupina byla jen spolek myslivců starající se o lesní zvěř a v těch sáčcích byla krmná sůl.. Apropo, není Momoův nadočnicový oblouk ve skutečnosti brada Roberta Z´Dara? ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Srát se do famílie amerických dřevorubců není radno ani pro psychotického velkoobchodníka s chechtacím práškem. Táta má totiž průpravu u Dotraků, dědek je sice senil, ale bývalý zabiják Avatarů, máma lučištnice s permanentním premenstruačním syndromem a fracek je tak hustý, jako by právě vylezl z negerské polepšovny. No, jednoduchá ramboidní tupost je to teda řádná, režisér i scénárista měli asi neštovice, když se bral na základce Aristoteles, nebo sem tam šňupali rekvizity, nicméně nasnímali to docela líbivě, je to mile brutální a Momoň to dává vcelku charismaticky. Takže to, jak se tady dva odpadující pupušové snaží umlátit příliš optimistického Ryčího kabelkami od Vuitona, kdy jeden to patrně viděl v jazyce, nekompatibilním pro jeho míchu a bez mongolských titulků, tudíž zažil mnoho překvapení, a druhý opětkoval Blejt Ranra 2049, berte jen jako milé rozptýlení. Je to přesně na opruzenou dvojku. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (1)

  • V úvode filmu pri havárií kamióna je tma, večer. Keď muži následne dorazia do zrubu, je denné svetlo, no neskôr pri havarovanom kamióne je opäť tma. Celé sa to udeje v priebehu jedného večera/noci. Nie je teda možné, aby bolo pri zrube denné svetlo. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama