Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do Dne matek zbývá už jen několik dnů a několik rodin se musí vyrovnat s tím, jak tento velký den letos stráví. Ať už to znamená strávit ho s novou láskou, ztracenou láskou či úplně bez lásky, letošní Den matek se určitě nezapomenutelně zapíše do historie romantických komedií – a na několik dalších desetiletí i do povědomí diváků. Laskavý, starostlivý, vtipný a dojemný – stejně jako matky na celém světě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (142)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Něčí hlavička zaměřená výhradně na prachy si vzpomněla na úspěch Lásky nebeské a na to, jak se každý rok opakuje, když ji vždy dávají o Vánocích. Uplatnit stejný koncept na Svátek matek se zdál být dobrý nápad. Natočit několik různorodých dojemných historek, aby si každý divák vybral tu, která je mu nejbližší a každoroční sukces a tantiémy jsou zaručeny. Jenomže nejsou. Američani, přestože nosí hvězdnější jména (Aniston, Huston, Roberts) než Britové, neumějí ani zdaleka tak dobře hrát a prokreslit postavu i drobnými emocemi. A jednotlivé povídky jsou nanicovaté, bez nápadu, vtipu nebo napětí. Tohle očividně spotřební zboží si nezaslouží přežít ani jednu sezónu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přehlídka klišé. Tak třeba matka se dvěma syny a otec se dvěma dcerami, kteří se vyrovnávají se ztrátou partnera, dvě ségry, přičemž jedna svým texaským rodičům tají tmavšího partnera a druhá to, že je lesba anebo holka, co po letech najde svojí pravou matku. Ale přesto, že je to nenápadité a předvídatelné, se to Marshallovi podařilo seskládat do víc než přijatelného celku. Ne že bych se nějak nasmál, ale bylo mi u toho fajn. Zásluhu a tom má i výborné obsazení s nestárnoucí Jennifer Aniston na čele. 70% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Prý se to dle obsahu zapíše do historie romantických komedií na další desetiletí. To je strašnej blábol. Z mýho pohledu naprosto zbytečnej film, kterejch ale je spousta. O tom, jak kdo slaví den matek, u nás se to slaví snad jen kytkou. Přitom nabušený ženský obsazení. Jennifer Aniston v jejích letech, Kate Hudson a Julia Roberts, ta sice měla špatnou postavu, ale ten její úsměv. Prostě to nebylo ani romantický, ani vtipný. Takový všední problémky pár lidí, kdy se člověk občas pousměje, ale žádnej zázrak, naopak se na to hodně rychle zapomene. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

2 hviezdy, aj tie veľmi slabé. Američania sa nás snažia presvedčiť ako to všetko funguje aj po rozvode, všetci si krásne rozumejú, tolerujú sa. Komu by náhodou vadili homosexuálne páry s adoptovaným dieťaťom, ten je staromódny, veď to je predsa úplne normálne! Režisér podobných nevydarených romantických nezmyslov sa na sklonku života snažil do svojho filmu natlačiť pokiaľ možno čo najviac hollywoodskych hviezd, ktorým to ale nefungovalo. Miestami preafektovaná Aniston, hnusne vyzerajúca Roberts, Hudson bez iskry, Olyphant jak nejaký barón z Havany. Scenár slabučký a vtipy často trápne. Jediný príbeh, ktorý stál za to, bol príbeh Britt Robertson a Jacka Whitehalla. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Vyloženě snobský film zaměřený pro ženské obecenstvo. Honosné domy s obrovskými zahradami, značková móda a ženy na mateřské, které jsou od rána do večera zaneprázdněni prací na instagramu, tweetováním a povídám si přes skype, že si ani nevšimnou, že jejich dítě jí písek s psími hovínky... I když je film právě pro ženy, tak bohužel takto ukazuje dnešní společnost. Teď je jen názor, zda v tom uvidí, že tohle je špatně anebo naopak se v tom ještě více shlédnou a zasní se, že by tak také chtěly žít. [4665. hodnocení, 128. komentář, 58%] ()

Galerie (63)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia a trvalo od 18. augusta 2015 do septembra 2015. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Reklama

Reklama