Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirovaný skutečnými událostmi se odehrává na Floridě v Port St. Lucie, kde v parku Oak Hammock stojí "Ďábelský strom". Odehrálo se zde mnoho děsivých činů jako ten v roce 1973, kdy zde Gerard John Schaefer (Dan Crisafulli) zavraždil dvě dívky. Mladá studentka žurnalistiky Samantha (Maddy Curley) vidí v tajemství potenciál na závěrečnou seminární práci. Jenže si neuvědomuje nebezpečí, kterému se vystavuje... (Rodriguez)

(více)

Recenze (12)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Študentka žurnalistiky Samantha po prednáške objaví v obchode noviny z článkom o diabolskom strome, ktorý sa nachádza v meste v ktorom žije a v ktorého blízkosti sa odohralo niekoľko vrážd a zmizlo tam niekoľko ľudí. Zdá sa, že sa pre ňu a jej kamaráta črtá príležitosť napísať "story" po ktorej každý začínajúci novinár túži. Počas hľadania pravdy príbehu o prekliatom strome však začínajú pribúdať ďalšie obete...a človeka zamrzí, že Samantha nie je jednou z nich. Úbohé herecké výkony nie sú jedinou slabou stránkou filmu. Maličké mestečko zo stromom, pri ktorom boli umučené dve mladé dievčatá a ku ktorému ľudia zo širokého okolia chodia natáčať videá, ktoré následne sleduje slečna novinárka na sieti, o ktorom však sama nikdy nepočula nie je jediným failom tohoto filmu. Mizerný príbeh nevytrhla z biedy ani snaha o autentické zábery v závere či výstrižky z novín a k "prekvapivému" záveru sa je zbytočné aj vyjadrovať. Napriek tomu, že filmy a horory zvlášť, ktorých hodnotenie sa pohybuje pod percentuálnou hranicou najslabšieho tatranského čaju si dokážem vychutnať tak v tomto prípade som ostal nesmerne sklamaný. Nebolo to ani tak zlé, aby Vás to bavilo a určite to nebolo tak dobré aby zaujalo. Škoda, že na čsfd neexistuje sekcia filmy, ktoré nemali byť nikdy natočené. Devilś tree:Rooted evil by bol horúcim kandidátom na prvú desiatku. Strata času. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Námět týkající se tajemného stromu s krvavou minulostí celkem zajímavý, avšak kazí to (místy až neskutečně) amatérské provedení a fakt, že se ve filmu nic moc neděje, tato duchařina navíc nedisponuje ani takovým minimem, jako jsou lekačky... Nicméně snahu tvůrců oceňuji, místy došlo i na nějakou tu krev a herci byli sympatičtí, obzvlášť John Sykes v roli Jasona, na toho jsem se nemohl vynadívat :) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako o vyloženě špatný horor se nejedná jen je problém v tom, že si z toho člověk moc nevezme. Takže kdesi v Usa roste strom, který byl dějištěm různých krvavých událostí a jakási ženská se svým kámošem o tom dělá seminárku. Později zjistí, že s tím stromem něco je a něco v něm je. Pochválit se zde dá hodně dobré gore a ty závěrečné scény na konci díky nimž zvedám hodnocení z 40 na 60 procent. P.s. potencionál byl daleko výše viz tento článek https://epochaplus.cz/dabluv-strom-v-new-jersey-skryva-duse-tech-kteri-zde-zahynuli-nasilnou-smrti/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Technicky je to někde na pomezí amatérské srajdy a obyčejného béčka. Herci jsou sice snaživí, ale to je tak všechno, takže v jejich prospěch hraje jen to, že nejsou úplně nesympatičtí. Atmosféra tu prakticky neexistuje, s lekačkami nepočítejte vůbec a když se na scénu dostaví parta lovící duchy, dost pravděpodobně si smíchy poprskáte monitor. Na druhou stranu je tu nějaká ta krev, najde se i něco vnitřností, trocha levitace, sem tam tu vykouknou černé démonské oči a hlavně ten příběh, byť do jisté míry šablonovitý, zase není tak úplně marný. Škoda, že to nevzal do ruky někdo schopnější. 30% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Študentka žurnalistiky odhaľuje históriu prekliateho stromu, ktorý je posadnutý zlým duchom. Umierajú rovnako všetci, s kým príde do kontaktu. Je zbytočné sa tu rozpisovať o nejakých hereckých výkonoch či technických aspektoch, pretože nič tu nebolo. Ďalšia lacná blbosť, ktorá len oberie diváka o vzácne minúty života. Nejaké gore a krv sa síce objavia, lenže nebyť toho, šlo by to rovno do odpadu. Toto sa nedá odporúčať ani na zabitie času. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama