Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega pro mne nejlepší Polský režisér a jeho drsná gangsterka připomínající ženský Scarface. V česku chválené v zahraničí téměř vůbec, ale čert to vem pro mne se jedná o velmi milé překvápko. Vizuálně film působí slušně a my Češi se máme od Poláků pořád,co učit. Schopná policistka v hlavní roli, skvělá banda mafiánů, hodně sprostých slov, hodně sexu i nahoty a řada dojde i na násilí ( Uříznutí nohy pilou patří zřejmě k nejintenzivnější scéně). Film má sice dvě hodiny dvacet, ale má velmi dobré tempo, nečekaný vývoj děje, především ten zrod obyčejné chůvy v absolutní a nekompromisní mrchu je výtečný. Skvělá událost a velmi milé překvapení. 80% ()

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Kurva, tak toto bola kurva nálož kurva! Špeciálne od chvíle, keď sa prvý krát zjaví opatrovateľka, sa rozbieha šialený kolotoč udalostí, ktorý vám už nedá vydýchnuť až do konca filmu. Lahko bizarné postavičky sú absolútne brilantne napísané a zahrané a naozaj si nedovolíte čo i len tipnúť, čo sa odohrá nasledujúce minúty a len sa nechávate unášať tým bláznovstvom. Jasné, nie je to žiadna intelektuálna "podívaná", ale tie vyše dve hodiny vám uplynú kurevsky rýchlo kurva. Môj prvý Patryk Vega, ale určite nie posledný, poľská kinematografia ma momentálne najviac baví z úplne všetkých, vrátane americkej, a tak teda ukončujem túto recenziu obligátnym bravo kurva, bravo! ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nutno podotknout, že Patryk Vega se toho opravdu nebojí, což už předvedl v dvoudílné gansta řezničině Pitbull. Tady se zaměřuje na dámský osazenstvo, který když chce, taky umí zatnout tipec. Chvílema je to fakt drsný a chladný, ženský dostanou občas nařezáno nepěkně, ale taková závěrečná scéna s kladivama je taky silný kafe. Poláci ukazujou, že v tomhle žánru umí rozhodně chodit, narozdíl od našich tvůrců, kteří prostě něco takovýho natočit neumí. Na tomhle poli se máme ještě co učit. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega stále ostáva mužom jedného filmu (prvý Pitbul). Opäť je poriadny vyhypovaný ako na kokse, niektoré scény sú ako z najlepšieho Tarantina, do toho tá brutálna poľština, ktorá tomu dáva absurdnú vychytávkovosť. Všetko by bolo OK, nebyť toho, že to trvá príšerne dlho a hlavne, je to taký zlepenec, ktorý vôbec nedrží pohromade a najmä (!) začína nudiť ako celok. Do dvojky ani nepôjdem... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Poliaci sa opäť vytiahli a natočili túto utešenú gangsterku, ktorá napriek vyše dvom hodinám ani chvíľu nenudí. Je pravdou, že je dosť surová a mnohokrát človek musí odvrátiť zrak, hlavne pri finálnych scénach. Jediný problém som videl v postave policajtky a chůvy/pestúnky. Tie dve herečky sa často na seba podobali a mýlili ma. Režisér Vega je ale určite šéfom súčasných stredoeurópskych kriminálok a stojí za to pozrieť si celé jeho dielo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama