Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega pro mne nejlepší Polský režisér a jeho drsná gangsterka připomínající ženský Scarface. V česku chválené v zahraničí téměř vůbec, ale čert to vem pro mne se jedná o velmi milé překvápko. Vizuálně film působí slušně a my Češi se máme od Poláků pořád,co učit. Schopná policistka v hlavní roli, skvělá banda mafiánů, hodně sprostých slov, hodně sexu i nahoty a řada dojde i na násilí ( Uříznutí nohy pilou patří zřejmě k nejintenzivnější scéně). Film má sice dvě hodiny dvacet, ale má velmi dobré tempo, nečekaný vývoj děje, především ten zrod obyčejné chůvy v absolutní a nekompromisní mrchu je výtečný. Skvělá událost a velmi milé překvapení. 80% ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nevěřili, že Poláci dokáží udělat mafiánskou vyvražďovačku, mýlili jste se. A stejně tak já. Svižná gangsterka o tom, jakže se přebírá obchod s kokainem v zemi, jehož kvalita potravin je pověstně nechvalná. Pokud jako divák preferujete kozy a současně je vám po chuti extrémní brutalita, budete nadšeni. 85 % ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

A jedem dál ty kráso... Další kousek v řadě od tohodle polskýho rejži a opět naprosto luxusní záležitost. Tentokrát z prostředí mafie, ve které nejen muži tahají za nitky. Svým způsobem mi tenhle film připomněl "Skrytou identitu". Tam to bylo taky všecko přísně tajný. Jako, příběh hodně silnej a pár momentů nezapomenutelných - jak se "složebná" vypořádala na pouti s trojicí hlavních bossů (nejdřív jim to našila do noh a pak je nechala si je vyblafnout, pak uříznout nohu a pak teprve odprásknout) - drsný jak cyp. Každopádně jdu na další kousek tohodle originálního rejži, kterej na to, že je z polska, tak i něco umí a to sakra dobře! :o) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžeme lidmi manipulovat, zastrašovat je, ponižovat je, vyhrožovat jejich blízkým. Víc dělat nemůžeme, protože my jsme ti hodní." Tak toto hodnocení FBI mě naprosto nadchlo. Jestli své dobrotě agenti FBI skutečně věří, tak velká gratulace. Nicméně o to tady nejde. Tady jde o svět tvrdých gangsterů, kteří si vezmou do klína cokoli, od čeho chtějí vykouřit a na galantnosti nemají čas ani náladu. Jenže holky pohybující se v tomto světě jsou ještě tvrdší než oni gangsteři, na nějakou tu ránu nehledí, nejedno semeno spolknou a ještě se umí slušně mstít. Takže žádné sperma nepřišlo nazmar a zamotané to bylo tak, že jsem se ani nepokoušel předpovídat budoucí děj. Tady totiž nefunguje černobílý svět s hodnými poldy a zlými mafiány. Tady se nám organizovaný zločin propletl se strážci zákona tak dokonale, že to až nápadně připomíná skutečnost. Já jsem si to tedy užil, i když jsem se ani trošku nebavil. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„POTŘEBUJU AGENTY, KTEŘÍ BY PRACOVALI V PODSVĚTÍ. HLEDÁM LIDI, KTEŘÍ PŘEMÝŠLEJÍ NETRADIČNĚ, KTEŘÍ SE NEBOJÍ RIZIKA A DOKÁŽÍ PRACOVAT POD TLAKEM. TAHLE PRÁCE JE KUREVSKY NÁROČNÁ...“ /// Miluju filmaře, co dokážou vyprávět v tempu. Příběh, obrázky ubíhaj… no abych to nepřechválil – vona tady trocha tý hluchoty taky je, ale vydržet se to dá. Sice to svádí k domněnce, že polští mafiáni hlavně píchaj a jsou obklopeni buď hlupačkama nebo sviněma. A vo nich (vo obou typech) to je. A navrch (samozřejmě) maj ty svině. Je to ze současnosti, nevím, jak moc to má k realitě blízko (daleko), ale zajímavost tomu nechybí. Takový to lepší z evropský kinematografie. Fajn ženský role, občas drsný… ale vočekávání bylo větší. Dám 4*, ale… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moje stará je úplně blbá. 2.) Naše chůva je kurevsky chytrá. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama