Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kobiety mafii vypráví svižným tempem příběh mafiánské rodinky prolínající se s kariérou policistky, která je přeložena díky neortodoxnímu přístupu ke zločinu. Skončí ve speciálním týmu jako agent v utajení. I zde však nemá mnoho štěstí a právě pro viditelné výsledky téměř zhatí šéfovi zištné propojení s podsvětím. Proto začíná jednat na vlastní pěst. (PP66)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (91)

sochoking 

všechny recenze uživatele

O, kurwa...! Po filmoch Niebezpieczne kobiety a Botoks, v ktorých Vega používa mne nie veľmi sediaci vidlácky humor, sa touto snímkou vrátil späť na trón v mojich očiach. Film nie je strhanou kolekciou jednotlivých epizódiek, z ktorých máte akurát tak bordel v hlave, ale má normálny súvislý dej. A navyše som nepostrehol ani jednu stopu po buranských 'vtípkoch',pri ktorých zvykli natrtkaní Poliaci v kine vyhulákavať svoje náramne múdre opilecké "vsuvky". U mňa za plný počet tentoraz a teším sa na pokračovanie! P.S. Záverečná scéna s kladivkami bola silnou kávou i pre mňa! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega stále ostáva mužom jedného filmu (prvý Pitbul). Opäť je poriadny vyhypovaný ako na kokse, niektoré scény sú ako z najlepšieho Tarantina, do toho tá brutálna poľština, ktorá tomu dáva absurdnú vychytávkovosť. Všetko by bolo OK, nebyť toho, že to trvá príšerne dlho a hlavne, je to taký zlepenec, ktorý vôbec nedrží pohromade a najmä (!) začína nudiť ako celok. Do dvojky ani nepôjdem... ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Bolo trochu zvláštne vidieť veľa hercov z Vegovho predchádzajúceho filmu Botoks (ktorý som videl tesne pred týmto) v iných úlohách. Chvíľu to trvalo, ale nakoniec som bol schopný ponoriť sa do deja. Musím povedať, že sa Vegovi nakoniec reparát podaril a natočil dosť dobre prepletený, napínavý a primerane brutálný mafianský triler. V niečom sa podobá na Pitbull: Ostatni pies od Wladyslawa Pasikowskiho, v niečom, najmä v brutalite ho mierne predbieha a v niečom trochu zaostáva. Inak sa jedná o veľmi dobrú prácu. 7,5/10. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem něco ve stylu Smarzowského, který se jakžtakž pokouší reflektovat realitu (Drogowka, Kler). V tomto ohledu jsem byl rychle usazen na zem, tohle není nic než lunapark. Jedno z těch naprosto nereálných děl, která přesto formují naši realitu. Surově a blbě. --- Je to přecejen trochu jiné, než americká konfekce, tak dám hvězdičku navíc. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

Patryk se toho nebojí a servíruje tyto mafiánské pohádky na dobrou noc s grácií sobě vlastní. Má své oblíbené herce, kteří se objevují ve všech jeho filmech. Hrají výtečně a povětšinou se na ně i dobře kouká. Tady Kobiety opět zastiňují drsné pojebi a vůbec se toho nebojí. Jsou chytré, ambiciozní, kreativní, ale i naprosto tupé mimo realitu, zralé na pořádnou nakládačku a ty většinou napáchají nejvíc škod. Opět nabušené, atmosférické a správně drsné. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je možné zahlédnout pár automobilů značky Škoda. První při scéně, kdy dojde k hromadné nehodě na dálnici. V tomto případě se jedná o model Octavia. A potom také při scéně na benzínce, kde je možné zahlédnout dva modely Škoda Fabia. (Skarface)

Reklama

Reklama