Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Splnilo účel, tj. zaujalo a zabavilo. Akorát tvůrci nepřicházejí s ničím novým, a zajímavý je film vlastně jenom v první půlce, kdy se zlehka odkrývá tajemství záhadného notebooku. Jak ale dojde na lámání chleba, začal tenhle amatérský Nezvratný osud mezi ilumináty ztrácet mou pozornost. Ale říkám, jako mysteriózní jednohubka to ujde. [Netflix] ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi jako bych viděl asi špatnej film. Tohle nebyl vůbec horor oproti 1. dílu. A s Dark Webem to nemělo nic společnýho. První hodina byla o nudných kecech o tom, kdo sehnal nejvýhodnější slevu v Kauflandu nebo o jeho novým laptopu, kterej se seká každý dvě sekundy, když si Skypuje a na druhým konci je feťák s kapucí. Ani druhá polovina se nezlepšila. Dokonce se ještě o dost zhoršila! Jako plasty v Atlantském oceánu! Až moc se to najednou urychlilo! Všichni začli umírat jako hejno ptáků v Aqualandu Moravia! Smrti byly špatně provedené a ohrané. Tak né asi, když si máš vybrat mezi retardovanou mámou a fucking lesba dě**ou, tak si vybereš slevu na topinkovač. Konec filmu byl asi všem jasnej, pokud jste viděli první díl. Ta jeho holka je zas**ná hluchá dě**a. Beztak umí mluvit! Dark Web videa tam mohly být o dost více ukázaný. Né tak, že klikneš a řekneš si : ,,ÁÁÁ to je moc děsivý!'' a potom to zavřeš. Nechápu, proč ten týpek vůbec ukradl ten laptop! V dnešní scivilizované společnosti přeci lidé nekradou nebo snad ano?! Opravdu mě zajímá, co dělá za práci. Opravdu výrazné zhoršení! S Dark Webem to je opravdu úzce spojené. VYHODNOCENÍ: TAK JSI HLUCHÁ NEBO POSTIŽENÁ!!!!!? ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Rovno poviem že to nie je film pre každého a že horor ako žáner to rozhodne nie je. Od jednotky sa to ohromne líši, príbeh je postavený na Dark Webe. Je to pritiahnuté za vlasy ale pre potreby filmu to inak nešlo. Herci v pohode a celkovo príbeh tak isto. Filmov s tématikou dark webu veľa nie je a tak je škoda že sa toho nechytí niekto skúsenejší a namiesto pohľadu cez kamery spraví solídny thriller. Mne sa to celkom páčilo ale chápem že väčšine sa skôr nebude. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rádoby šokantní dílo plné otravných ksichtů, kde jsem se u většiny z nich nefalšovaně těšil až zemřou. Uznávám, že jak nakoukli do složky s bestialitama, tak to mělo zlou atmosféru a fakt jsem nechtěl aby ta videa pokračovala. Jenže pak se to zvrhne v nechtěně komediální a smyslnedávající blbinu. Absolutně jsem nechápal proč všichni seděj u těch kompů, když se dělo, co se dělo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)

Reklama

Reklama