Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po půlhodině jsem to chtěl vypnout a podobně jako první díl označit za odpad, ale kupodivu pak se to docela rozjelo. Děj dával jakž takž smysl, partička mládežníků přestala být úplně na pěst a postupem času se film stával napínavějším, což vyvrcholilo v posledních cca 20 minutách, které měly fakt koule. Takže za mě překvapivě lehký nadprůměr. 60% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Lepší hodnocení než jednička? To jako vážně?!? Zatímco jednička se rozjela někdy v 1/3, "Dark Web" se rozjíždí (dá-li se to tak vůbec nazvat...) až ve 2/3. Zatímco jednička byla duchařská, "Dark Web" se marně snaží o reálnější příběh. Zatímco jednička dokázala být chvílemi i zábavná a cool, "Dark Web" je děsivě neoriginální a přiznám se, že veškeré dění na obrazovce mi bylo úplně ukradené - včetně osudu všech postav. A těch hovadin! Vrah z Dark Webu používá na svém notebooku "zapamatovat heslo" a nikdo se nad tím ani nepozastaví?! Když na vás jde zásahovka, neměli byste poslechnout a lehnout si na zem?! Odkdy je stará přijíždějící dodávka naprosto neslyšná?! Argh. Škoda času. ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Je to jenom noční ale dějově pěkně promakaná hra. Napětí, sem tam akce spojená s vraždami. Čistý horor to ale úplně není a na diváka ani tak nemůže působit. Lekačky zde nejsou, morbidní vraždy a gore také ne. Každopádně solidní pokračování s celkem propracovaným dějem, který v závěru opravdu překvapí. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si dvojku Unfriended, kterou jsem z neznámých důvodů tehdy ignoroval a jsem rozhodně překvapen jak moc mě film bavil. Hlavní hrdina je teenager, který nalezne laptop a při přihlášení zjištuje, že majitel jej nejen sleduje, ale taky by rád svůj laptop chtěl zpátky a je ochotný zacházet až za hranice. Film má hodně dobré tempo, neustále se něco děje, je zajímavý, dokáže překvapit a spíš než děsivý je znepokojivý a nepříjemný a v jisté míře i slušně Psycho. Trochu zamrzí, že scény se znepokojivými videii netrvají déle a pár zbytečných rozhodnutí ( Scéna se Sofiinou volbou) , ale když přehlédnu, že je to trochu hloupé, tak to udrželo mou pozornost na 90 minut víc než dobře. Mám slabost pro tyhle skype horory, jelikož působí na mě víc realisticky než cokoliv jiného. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s jednotkou sme sa presunuli na Darkweb, čo je pre horory vďačný fenomén. Úvod je pomalší a trvá, kým sa film poriadne rozbehne. Postupom času sa však obrátky zvyšujú a druhá polovica je už bez okolkov dobrá. Aj napriek ujačanosti postáv, trasľavej kamere vďaka ktorej nie je vždy všetko vidno i viacerým nelogickostiam a tomu, že vo veľa veciach ohľadom Darkweb film zavádza. O trochu lepšie ako prvý diel, no nie až o toľko, aby som dvíhal hviezdičkové hodnotenie. PS: kto formu rozprávania cez obrazovky PC nevydýchal v jednotke, nevydýcha ju ani teraz... 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama