Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

cskomando 

všechny recenze uživatele

Je to jenom noční ale dějově pěkně promakaná hra. Napětí, sem tam akce spojená s vraždami. Čistý horor to ale úplně není a na diváka ani tak nemůže působit. Lekačky zde nejsou, morbidní vraždy a gore také ne. Každopádně solidní pokračování s celkem propracovaným dějem, který v závěru opravdu překvapí. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s jednotkou sme sa presunuli na Darkweb, čo je pre horory vďačný fenomén. Úvod je pomalší a trvá, kým sa film poriadne rozbehne. Postupom času sa však obrátky zvyšujú a druhá polovica je už bez okolkov dobrá. Aj napriek ujačanosti postáv, trasľavej kamere vďaka ktorej nie je vždy všetko vidno i viacerým nelogickostiam a tomu, že vo veľa veciach ohľadom Darkweb film zavádza. O trochu lepšie ako prvý diel, no nie až o toľko, aby som dvíhal hviezdičkové hodnotenie. PS: kto formu rozprávania cez obrazovky PC nevydýchal v jednotke, nevydýcha ju ani teraz... 60% ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Splnilo účel, tj. zaujalo a zabavilo. Akorát tvůrci nepřicházejí s ničím novým, a zajímavý je film vlastně jenom v první půlce, kdy se zlehka odkrývá tajemství záhadného notebooku. Jak ale dojde na lámání chleba, začal tenhle amatérský Nezvratný osud mezi ilumináty ztrácet mou pozornost. Ale říkám, jako mysteriózní jednohubka to ujde. [Netflix] ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano, Dark web je plný logických nesmyslů, ale díky své snaze o důvěryhodnost dokáže být místy docela "zábavný". Scénář obsahuje pár fungujících plot-twistů, které minimálně ve mně dokázaly vzbudit nejeden nepříjemný pocit. V úplném závěru se z toho sice vyklube tradiční klišé, ale zbytek má atmosféru docela slušnou. Takže jo, tohle by šlo... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno