Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

borec999 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s jednotkou sme sa presunuli na Darkweb, čo je pre horory vďačný fenomén. Úvod je pomalší a trvá, kým sa film poriadne rozbehne. Postupom času sa však obrátky zvyšujú a druhá polovica je už bez okolkov dobrá. Aj napriek ujačanosti postáv, trasľavej kamere vďaka ktorej nie je vždy všetko vidno i viacerým nelogickostiam a tomu, že vo veľa veciach ohľadom Darkweb film zavádza. O trochu lepšie ako prvý diel, no nie až o toľko, aby som dvíhal hviezdičkové hodnotenie. PS: kto formu rozprávania cez obrazovky PC nevydýchal v jednotke, nevydýcha ju ani teraz... 60% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ si odmyslíme vrieskajúcich dvadsiatnikov chytajúcich neustále psychotické záchvaty, tak ide o slušný kriminálny thriller s nejakými tými povinnými zvratmi. Ono by sa to bez toho najdôležitejšieho zvratu úplne zaobišlo, dokonca by bolo myšlienkovo podnetnejšie, ak by išlo "iba" o chybu a čo z nej všetko vyplynulo. Ale divák skrátka potrebuje byť neustále v šoku. Je to samozrejme poriadne pritiahnuté za vlasy, ale rýchlo to ubehne a aspoň to vie, kam to smeruje. Tam je potrebné zase len šokovať, keďže cieľovou skupinou sú predovšetkým teenageri. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Prvé Odobrať z priateľov ma celkom bavilo, ale dvojka bola horšia. Paradoxne, keď sa  naplno rozbehla (až cca 30 minút pred koncom), tak ma prestala baviť. Dovtedy to bolo príjemne mrazivé, potom blbosť. K tomu nesympatické postavy, béčkarskí herci a množstvo iritujúcich scén, kedy po sebe ziape päť postáv naraz, no proste úžasné, radosť počúvať. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

formát,který překvapil a potěšil v prvním díle sice už nemá čím překvapit,ale jako jednohubka poměrně slušně funguje i dvojka.Tím spíš,že se snaží působit reálnějším dojmem.Přesně takovým tím,že se to klidně může stát komukoliv,protože darknet a hackeři jsou všehoschopní a dokáží dělat vše v řádu vteřin a je tak nakonec úplně jedno,že některé věci takhle velmi pravděpodobně vůbec nefungují...60% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Chvílema opravdu zneklidňující, k čemu všemu jsou hackeři schopni se dostat, aniž bys měl šajnu. Možná dokonce první horor, ve kterým má větší roli dark web. Samozřejmě o kvalitě se bavit nemůžeme, když to bylo celý točený na webkamery. Občas trochu přitažený za vlasy, ale dokoukat se to dalo. Co z toho plyne, neberte si v kavárnách cizí Notebooky. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)

Reklama

Reklama