Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Chvílema opravdu zneklidňující, k čemu všemu jsou hackeři schopni se dostat, aniž bys měl šajnu. Možná dokonce první horor, ve kterým má větší roli dark web. Samozřejmě o kvalitě se bavit nemůžeme, když to bylo celý točený na webkamery. Občas trochu přitažený za vlasy, ale dokoukat se to dalo. Co z toho plyne, neberte si v kavárnách cizí Notebooky. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Joo, něco podobného zažíváme každý týden na online-výuce. Nuže dobrá, druhá hodina záhy odzvonila, a našich mladých hrdinů bude neúprostný hack znovu terorizovat! Já jsem fakt nenáročný čurák, který i ze špatnýho hororu udělá ověnčené oscarové dílko. A lhal bych, kdybych řekl že se mi minulý díl trochu nelíbil. Nebyla to sice žádná vrchní stolice a žádná včelí královna v hororovém úlu, ale nemůže zapřít tu režisérskou vynálezavost. Tenhle díl mi dokonce příjde více realističtější než ten minulý. Místo hnusnýho pšouka který za sebou nechal ten středoškolský tlustoprd, tu zas přišel polský hacker Lucas. Té strašidelné IT duchařiny tu byla asi stejně, jakou já mám procentoalnější šanci, že se po dvou čokapiků a jednoho cheeseburgeru nezeru jak drak na hajzlu. A podle mých výpočtů, to je 1:200 000.. takže ano, malá. Jediné, co mě zaujalo, a taky proč jsem se na tento divnokalkul podíval, jako mladý voyeur na seschlou bábu od rakevního poklopu, byl Dark Web. Temný web je věru zajimavé a nevyčerpatelné téma na horor. Mohlo se z toho vytěžit mnoho diamantů, a ne jen smradlavé a hnědé uhlí. Nezajimavé obsazení v nesympatické mládeže z toho udělala jen horší pokračování, už tak podprůměrného hororu. Vtáhne se to jako moje ranní sračka po třech šálkách kávy. Už prosím, ne. #odpadnisklizen [2020] ()

Reklama

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To si ze mě někdo dělá srandu. Jako vážně, tohle měl být horor? Já můžu všechny ty filmy z prostředí internetu, ale bohužel tyhle filmy pro mě většinou dopadají špatně, snad jen z výjimkou The Den. Banda kamarádů půlku filmu o něčem mele, pak je tam nějaký hacker a pár jich zabijí a tím to končí. Žádné napětí, žádná atmosféra, absolutně nic hororového. A nějaký Dark Web tam ani není. Místo toho se tam furt jenom kecá a kecá a kecá a nic víc. Nic zajímavého se tam nestane. A to první díl zas tak špatný nebyl. Ovšem tohle je prostě blbost. Ani tu hvězdičku dát nemůžu. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů mě strašně baví. Nevím, co očekávali ti, co tomu dali odpad! Tenhle film je nemožné přeložit do češtiny tak, aby si ho neanglicky mluvící divák mohl užít, možná proto tolik odpadů. Je tam tolik konverzací, ať už psaných, nebo mluvených zároveň, že někdy nevíte, kde se dříve podívat. Příběh je hodně dobrý, nechybí dobré zvraty, nevím, proč je tady tak podhodnocován. A Unfriended: Dark Web má dokonce dva konce :) (https://movieweb.com/unfriended-dark-web-2-alternate-endings/) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rádoby šokantní dílo plné otravných ksichtů, kde jsem se u většiny z nich nefalšovaně těšil až zemřou. Uznávám, že jak nakoukli do složky s bestialitama, tak to mělo zlou atmosféru a fakt jsem nechtěl aby ta videa pokračovala. Jenže pak se to zvrhne v nechtěně komediální a smyslnedávající blbinu. Absolutně jsem nechápal proč všichni seděj u těch kompů, když se dělo, co se dělo. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • V kinech v USA byl film odvysílán se dvěma alternativními konci. (BlackHood)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama