Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poslední díl trilogie přímo navazuje na předchozí film Vyvrženci pekla (2005). Zbylí členové šílené psychopatické vraždící rodiny Firefly – sourozenci Baby (Sheri Moon Zombie) a Otis Driftwood (Bill Moseley) a jejich otec, zvaný Kapitán Spaulding (Sid Haig), zázrakem přežili mnohačetná střelná zranění, která utržili při přestřelce s policií, a byli umístěni do věznice s maximální ostrahou. Kapitán Spaulding je po několika letech popraven. Od uvěznění uplyne 10 let. Zejména Baby nedokáže žít v souladu s vězeňským řádem, páchá mnoho přestupků, a tak většinu času tráví na samotce. Během práce mimo prostory věznice Otise krvavě osvobodí jeho kamarád Winslow Foxworth Coltrane, známý jako Půlnoční vlkodlak (Richard Brake). Oba později přinutí ředitele věznice, aby do jeho domu přivedl Babyho. Trojice pak pokračuje ve vlně vražd, šílenství a chaosu. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (118)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sympatická rodina "to" prežila, a tak môže likvidovať ďalej. O niečo slabšie ako Devil Rejects, ale stále dobré, Rob nesklamal. Mínusy: mnohokrát viac humoru ako násilia, zdĺhavý rozbeh. Sklamaní najskôr budú priaznivci Sida, ktorý bol z deja úplne vynechaný, a Trejo sa tam objaví asi tak na tri sekundy. Avšak Baby Firefly tomuto filmu jednoznačne kraľuje a užijeme si ju do sýtosti, dokonca môžem povedať, že zatienila úplne všetkých. Luk a indiánska čelenka jej pristali viac ako som čakal. Snáď najzábavnejšia psychopatka poslednej dekády. Z hľadiska gore sa však tvorcovia akoby nechceli vyšantiť do sýtosti, po miernom oživení asi uprostred filmu sa to opäť trochu ťahalo. Keď sa už konečne dostali do Mexika, mohol sa začať potrebný a toľko želaný masakrík, ale aj to až v záverečnej 20-minútovke. Za mňa fajn, len netreba čakať priveľa. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Tohle je v pohode uz jen pro fandy tech postav. Ty to sice jeste utahnou, ale nic jineho ve filmu uz neni. Jen vypraveni co byli dal, bez zbytecneho nasili, skoro zadne gore. Otis vytahne Baby z lochu a ve trech zdrhnou do Mexika, po ceste zabiji, koho potkaji. Mrtvych je ve filmu dost, ale vetsina to dostane obycejnou kulkou do hlavy. Prumer, jen pro fandy. Trochu me sere, ze z Otise tam udelali uber motherfuckera a pritom ve filmu neukaze nic, krom sve sadelnate prdele. Skoda. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší odvar prvních dvou dílů, a taky zrejžovaný v poněkud odlišném stylu. Vražedné turné po státech amerických i mexických s úvodem z lapáku. No, Natural Born Killers to ale fakt nejsou (inspirace Stonem je myslím docela zjevná). Celé je to sice pojato s nadsázkou (aspoň něco), ale vtipu v tom mnoho není, jen sem tam jsem se pousmál. Měl jsem celou dobu takový dojem, že největší smysl tohohle filmu je ten, aby si Mrs. Zombie měla v čem zahrát, ovšem ta tu zároveň dosahuje možná vrcholu své herečské protivnosti - její diblíkovitý exhibicionismus a zpomalené záběry na ní jsou otravné jak strychnin. A kamera i střih jsou, jako už u Zombieho tradičně, výrazně vyližprdelní. Celkový dojem vylepšilo až vizuálně docela působivé mexické finále z jakéhosi amerického westernového skanzenu, i když Mexičani v něm mluví (i mezi sebou) anglicky a můžeme se jen dohadovat, jak se ti pronásledovaní desperáti do toho Mexika tak snadno dostali. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bol som v tom, že filmu napálim 5*, len preto, že tam hral Sid Haig, ktorý sa odobral na večnosť a naozaj som ho ako herca uznával. Lenže myslel som si, že tam strávi aspoň minimálne minútu čo sa, ale nestalo a to velká škoda. Je to len klasické pokračovanie hlupuckej ságy o vraždiacich maniakoch, ktorí VŽDY vyviaznu bez ujmy. A to beriem ako sakra mínus, kedže i títo mexický tipci vyzerali hrozivo a mohli to tam troska okoreniť, ale nestalo sa tak. škoda. Vraždy miankove, ale príbehovo to bolo celkom dojebkané, Rob Zombie sa nezaprel, ten vie krásne ukázať číri nevkus i keď má i svetlejšie dni, ale tento to rozhodne nebol. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zombieho filmy mají jeden společný neduh a tím je přepálená stopáž a 3 from Hell není výjimkou. Další výtku mám k některým rvačkám, které jsou jen změtí útržků splašené kamery, což zamrzí především v případě ženské věznice. Ale jinak jsem neměl problém. Grindový vizuál tomu sedne víc než v předešlých případech, když dojde na sekání, řezání či bodání, je se pořád na co dívat a po přesunu do Mexika jsem měl pocit, jakoby se Zombie dotýkal starých rodriguezovek, což bylo ku prospěchu věci. Haig to sice už bohužel nedal, ale i kdyby nebyl na pravdě pekelné, je otázka, jak by to ve svých osmdesáti zvládal. Každopádně Brake byl víc než jen důstojnou náhradou a nezklamal ani Moseley. Za největší hvězdu je ovšem Sheri Moon. která je i na hraně padesátky tou nehorázně sexy psychopatkou, kterou prostě nejde nemilovat. 75% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Související novinky

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

Rob Zombie a adaptace kultovního sitcomu

09.06.2021

Americký režisér, scenárista a heavymetalový hudebník Rob Zombie (Vyvrženci pekla, Halloween) dva roky po uvedení svého posledního snímku 3 from Hell oznámil svůj další plánovaný projekt. A nemá jím… (více)

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama