Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (254)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Landon oproti jedničce přidal alternativní realitu, což bylo fajn, a emoční tlačenku, což zase tak fajn nebylo. Ale jinak se pořád jedná o solidní zábavu, která sice jistým způsobem kopíruje první díl, ale pokud se vám částečně vykouřil z hlavy, tak jako mě, vůbec vám to tak nepřijde. Příběh má do učté míry i jakýs takýs smysl, vyprávění si drží solidní tempo a najde se pár povedených vtípků, přičemž jednoznačně vede opakované páchání sebevražd v podání hlavní hrdinky. Castingu opět spolehlivě vládne Jessica Rothe a pozadu nezůstávají ani její přihravači. Na případnou trojku se klidně podívám. 70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Za mě poměrně velké zklamání. Režisér se trochu více chytl sci-fi lajny, kde upouští úzdu své fantazii až trochu okatě a působí to překombinovaně, ale na druhou stranu to až moc připomíná jedničku a dost scén se tahá z paty. Mix žánrů už se zde přiklání spíš ke komedii nebo rodinnému dramatu a dostali jsme spoustu nových poznatků k příběhu. Ve finále to ale tak nějak hloupě vyšumělo a ke konci už jsem si říkala, že možná už stačilo a trojku už určitě ne. ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl celkem slušně fungoval a hlavně stavěl na hororových prvcích, kde vrah s maskou mimina zabíjel hlavní hrdinku opakovaně, tak pokračování v tomto směru hodně naráží. A to sice, že princip příběhu je zcela stejný. Dvojka je mnohem vtipnější než předešlý díl. Což samozřejmě není na škodu, vtipná byla i jednička. Akorát mi tu právě chyběla ta temnější atmosféra s nekompromisním vrahem, který si jde za svým. Ten se zde objevil jen několikrát a celkově jsem z něho měl dojem, že je zde spíše do počtu a tvůrci se tentokrát snaží spíše vysvětlit, jak je vlastně možné, že někdo může prožívat jeden den dokola. Nám je to ale přeci jedno! Chceme to, co bylo v prvním díle. I tak to má své světlé stránky. Humor funguje dobře. Je zde několik neotřelých nápadů a časté pokukování do předešlého dílu. Zabavilo to, to ano, ale cítil jsem z toho únavu a cucání z prstů. A máme zde pochopitelně náznak na další díl. Pokud vznikne, já u toho asi už být nemusím... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Předloňská jednička se mi z nějakého důvodu velmi trefila do vkusu a patřičně jsem si ji užil. Všichni praví filmoví fanoušci viděli Na hromnice o den více, ale ten film nemá sequel. A nemá ho z toho důvodu, že by jen replikoval sám sebe. To ovšem Blum(house) nemohlo zastavit a tak nám spolu s Christopherem Landonem, po vzoru citovaného Návratu do budoucnosti 2, naservírovali pokračování, které se na to ale přece jen snaží jít docela jinak. A ne nutně hůř, osobně jsem celkem bojoval s tím, jestli udělit 3 nebo 4*, pak mi ale došlo, že Happy Death Day 2U (originální název) poměrně zdlouhavé pokoukání i přes střídmou cca 90ti minutovou stopáž. Ovšem má tři setsakra silné slow motion scény, jež mě docela strhly. A Jessica Rothe je pořád k zulíbání a skvěle prodává své (vesměs nasrané) emoce. Takže docela spokojenost a dveře ke trojce byly rozkopnuty dokořán..60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych tu opsat můj komentář k jedničce. Zábavná, svižná a nenáročná soft sci-fi záležitost se sympatickými postavami, která teď už vůbec nezastírá inspiraci skvělým Butterfly Effectem. Jessica Rothe má nesporný komediální talent a stejně jako u jedničky bych šel na čtvrtou, nebýt místy až příliš cukrkandlového patosu a všelijakého jiného sluníčkového ťu ťu ťu - ňu ňu ňu. Ale bavil jsem se dobře, před odjezdem na dovolenou ideální film. A pozor na potitulkovou scénu, která slibuje zajímavé (snad) pokračování. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných titulcích je mezititulková filmová scéna. (Rominator)
  • Celosvětová premiéra se původně měla uskutečnit na Valentýna, tedy 14. února 2019, nicméně ve Spojených státech kvůli tehdejší nedávné tragédii byla filmová premiéra dána k předchozímu dni 13. února 2019. (ČSFD)

Reklama

Reklama