Reklama

Reklama

VOD (1)

Kráľovná zápasí so smrťou v púštnej oáze. Jej syn Prince sa vydáva na zúfalú cestu hľadať mýtický liek, ktorý by ju zachránil. Mladík sa čoskoro ocitne v smrteľnom nebezpečenstve, keď ho prenasleduje Warlord (James Franco) so svojou zločineckou bandou na motocykloch. Prince sa zoznámi s atraktívnou androidkou Ash (Suki Waterhouseová), ktorá má vyššie ambície, než len poskytovať sex a iné služby miestnym bojovníkom. Bude sa môcť Prince spoľahnúť na svoju novú priateľku Ash, keď sa dostane do rúk démonickej ženy, známej ako Drug Lord (Milla Jovovichová)? (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (74)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Postapokalyptický svět, jaký známe už od dob snímku ´Šílený Max´ (1979), ve kterém mladý chlapec hledá lék pro svou umírající matku. Hodně jednoduchý děj příběhu, který ve filmovém zpracování nedosahuje ani devadesáti minutové stopáže, působí, jako obyčejná povídka ničím nezatěžující diváckou představivost. Všude samý gang vzájemně se napadající, androidi v ženské podobě sloužící jen pro sexuální choutky (feministky nechť se na tento film raději ani nedívají), avšak je tu jedna pro zabíjení, která, jaký div, nečekaně obrátí, a všude nic než suchá pustina, kde si nikdy nikdo není ničím jistý. Při srovnání s předchozími postapokalyptickými filmovými počiny ze stejného prostředí, je tento snímek jednoduchý více, než je nutno. Námět naprosto bez originality, neboť jde o zpustošený svět, po ničivé válce, jehož důvodem byl vědecký pokrok. Žádné divácké překvapení se tedy skutečně nekoná. Robotika byla prohlášena za budoucnost, umělá inteligence byla oslavována jako nové náboženství a výsledkem bylo vyvrcholení deštěm bomb zasahuje celý svět. A po zkáze světa na přeživší dolehla ničivá nemoc. Dá se říct, že snímek ledasco vykrádá z toho, co tu už nesčíslněkrát bylo, což vyvolá nemalou kyselou pachuť v diváckém zájmu. A to tu je navíc ještě větší kalibr a to v podobě politické ideologie ohledně LGBT. Lesbické roboty mohla vymyslet opravdu jen hlava pomazaná. Zkrátka a dobře, tento snímek je shlédnutelný snad jen okem shovívavým a nebo jen když je potřeba nějak zabít přebytečný čas. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Ako sa mohla Mila dať nahovoriť na túto púštno bike narko frašku. úvod sluboval niečo zaujímavé, keď mladíci na motorkách vstúpili do striptízového klubu a použili strelnú zbaň, čo bola vtedy vzácnosť. Vynikajúci nápad s ovládateľnou modro-zeleno okou sexi roboženou na povel, ktorá sa vzoprie programu - dovtedy tak za 3*, následný zbytok filmu nezachráni ani lesbo scéna robotky s feťáčkou ani záverečné jatka ani princ zachraňujúci spolu s robotkou svoju matku/Lucy Liu/. ()

Reklama

PhillM. 

všechny recenze uživatele

"Ty to vážně chceš vidět? Vždyť to na ČSFD má jen 33%!" - "Hodnocení někdy lže. Snažím se jím neřídit." --- No... tentokrát hodnocení nelhalo. Ukazuje se totiž, že dneska stačí málo - když máte fichtla, drona a gimbal (který se zasekne jen někdy), můžete natočit zfušovanou postapo tragedii (z hlediska řemesla, nikoli žánru) s kdysi slavnými herečkami a Snoop Doggem. Talent, mozek ani scénář k tomu netřeba. Hm. To jsou věci! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mad Max vs. Kyborg s Van Dammeom. Deje sa tu toho veľa, je tam plno postáv, akcie, známych hercov, efektov, kaskadérskych výkonov, exteriérov i interiérov, ale inak to šlo napriek skromnej minutáži dosť mimo mňa. Nudilo ma to, ani poriadne neviem, že som to videl. Také nijaké, chcelo by sa povedať. Tak ale zas videl som aj stokrát horšie filmy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Další "madmaxovská" odnož a (skoro) parodie - třeba zrovna na pokleslou produkci osmdesátých let. James Franco své režijní projekty určitě nebere příliš vážně a to samé chce i po svých hereckých kamarádech. Tudíž Mile Jovovich doporučil, aby svoji kreaci mrchy vyšperkovala něčím zhuleným, Suki Waterhouse měl jen za robotickou děvku, ze Snoopa Doga udělal rovnou pasáka a z Margarity Levijeva nadrženou lesbu v okovech. A všechny vypustil do pouštních lokací, přidal nadsázku, kde s nimi rozehrál sympatické postapo, co se tváří téměř áčkově. Franco je prostě sympatický blázen, který si libuje ve svém světě jiných filmů, které si dělají srandu ze sebe, na (drahou) konkurenci dlabou, ale současně z ní těží. Film působí výpravněji a nákladněji, než by se dalo čekat, což je plně funkční pro potřeby příběhu. Hlavní ometák je nejslabším článkem, Jeffrey Wahlberg ničím nezaujal. Ale jsou zde celkem početné dynamické akční pasáže, nějaká ta zhýralost a originalita. Zatímco The Domestics s Kate Bosworth naservírovalo grindhouse, tohle se přiklání k dvojce Mad Maxe. Má to i nějaký příběh. Ometák hledá lék pro svoji umírající mámu a putuje za ním lán cesty, na jisté utajované a obávané místo A střetává různé existence. Děj nebrat moc vážně, těšit se z dobrých hereckých akvizic, které se ve filmu zjevují postupně, a dál nad tím celým nemá smysl bádat. Je z toho cítit "véhaesková" naivita i roztomilá krvavost. Uběhlo to rychle, je to časově velmi přijatelné a neklade to na diváka žádné zvláštní nároky. 10/10 ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama