Reklama

Reklama

Nenávist

  • USA The Grudge (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 6

Recenze (166)

Psychor 

všechny recenze uživatele

Na exkluzivní předpremiéru snímku The Grudge byl pozván každý, kdo v hororovém světě něco znamená, a já, coby zdejší žánrový expert, na této události pochopitelně nemohl chybět. Přestože filmy Nicolase Pesceho zřejmě nikdy nebudou atakovat čelní místa v žebříčku nejlepších hororů roku, tak mi jeho svébytný autorský přístup dosud velmi konvenoval. V případě snímku The Grudge však bohužel zůstalo u tupé mainstreamové zábavy, která žánr akorát devalvuje a činí ho široce přijatelným pro masové publikum. Režisér diváka nestraší, nýbrž pouze dosti předvídatelně leká prostřednictvím množství agresivních audiovizuálních podnětů. Navíc toto hororové torzo ještě rozmělňuje tím, že ho promíchává s prvky detektivky a psychologického dramatu, čímž nás vrací v čase někam hluboko do devadesátých let dvacátého století. Nalejme si čistého vína. Jedná se o ohromné fiasko, kterému mohu udělit nanejvýš jednu hvězdu. Nezbývá než doufat, že podobných "hororů" uvidíme v roce 2020 co nejméně. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Strašne zle zrežírované, nápad s príbehom rozdeleným na jednotlivé časové obdobia chválim ale spracovanie teda vôbec.Režisér absolutne nepochopil čo robilo prvú nenávisť strašidelnou a jediné čo si z výbornej jednotky zobral je zvuk kajako. Inak tu boli obyčajné lakačky, (2 vyšli inak slabota). A nahradiť Kajako nejakou Fionou bol hrozný nápad, síce ma dlhé vlasy a akú takú masku ale strašidelnosť polámanej Kajako teda ani zďaleka nedosahuje. Potešil John Cho a Lin ktorej tieto úlohy padnú vždy dobre. Som sklamaný , tak som dúfal že to bude dobré. Ak máte radi jednotku tak toto je rozhodne sklamanie. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

originál jsem možná viděl,ale jistý si tím úplně nejsem.Nicméně nová verze už v traileru nepřesvědčila a kdo viděl trailer viděl většinu lekaček.Ty jsou sice občas celkem povedené,nicméně nijak nevybočují ze zajetých kolejí.A ono i kdyby ty lekačky a nějaké to bubání bylo sebepovedenější,nijak by to nezachránilo,že celý film připomíná spíš slepenec náhodných scén,které nedávají moc smysl a působí,že jsou tady spíš na efekt.Výslednému dojmu ani nepomáhá fakt,že tady divák absolutně nemá důvod se bát o jakoukoliv z postav,protože jsou buď krajně nesympatické a nebo jsou zde tak málo,že si s nimi divák nemá šanci vytvořit jakýkoliv vztah...40% ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele

Keď si pozriete tento flákot, budete považovať belošský manželský pár za abnormálny. Pretože čo nám tu narichtovala liberal party už nemá obdoby. Spolužitie aziata s beloškou... prekúsneme. Ale prijde BONBÓN! v podobe černocha s beloškou - obaja okolo 80r - manželia 50r - teda sa brali začiatkom 60˝s - v čase totálnej americkej rasovej segregácie - černocha by vtedy povesili za gule a jej by na čelo vypálili KKK. HORROR! Už prvý US remake Ju-on stál za prd, dvojka ho prekonala, a teraz tu máte korunovačný klenot. A pán Raimi má ďalší tlstý čierny puntík. Dúfam, že si celé to martýrium užil aspoň pes "Frank" - najlepšia "postava" vo filme. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru jde snadno poznat, že to bude špatné, ale nečekal jsem, že to bude horší než 3. díl. Nejvíce mě vytáčí, že je to Nenávist bez Kayako, toho kluka a kočky. Ano, je to přesně takhle. A nedává to žádný smysl, proč tu nejsou. Žádný! Je to jakýmkoliv způsobem hůře zvládnuté než jakýkoliv předchozí díl, takže si myslím, že věta ,,Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor.'' je opravdu PRAVDIVÁ. Možná nám chce ukázat, že kvalita může být ještě horší než ve 3. díle. Dají tu slavný herce, ale ho*no předvedou. Smrti jsou příšerný. Bafačky, u kterých se vám neroztřese ani malíček na noze. Děj na nic. Nepochopil jsem, že tohle dali do kin. Je to jak s Černými Vánoci. Chtěl jsem jít na Les Hrůzy do kina a nechápu, že takovéhle filmy mají přednost. Začáteční scéna by mohla být dobrá, není to úplně špatný nápad, ale kdyby byla jinak natočená, tak je povedená. Herečku z Insidious nesnáším, je už otravná v kolika filmech hraje. Asi má TaLeNt!!! Poslední scéna by byla super, ale aby taková byla, tak to měl náš milý Sam Raimi trochu domyslet. Měli to střihnout přesně v tom momentu, kdy se máma dívá tím pohledem ,,OJ!'' do kamery, ale oni to neudělali a to, co následuje potom je opravdová pitomost! VYHODNOCENÍ: ŽHÁŘKA MÁ ÚTRUM ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V průběhu filmu si lze několikrát všimnout číselné symboliky. Vícekrát je v záběru „haunting house“ s číslem popisným 44. Naopak policejní stanice hlavní hrdinky má číslo popisné 999. „Andělské“ číslo 44 symbolizuje pozitivní energii a boží ochranu, naopak 999 – pokud jej obrátíme – značí „ďábelské“ číslo bestie 666, což je vlastně úplně obráceně (detektivové jsou přeci ti hodní a nenávistní bubáci naopak zlí). (Haymar)

Reklama

Reklama