Reklama

Reklama

Kde se země chvěje

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V Tokiu 80. let se odehrává příběh milostného trojúhelníku. Záhadná bývalá emigrantka je obviněna z vraždy svojí kamarádky, která měla vztah s místním fotografem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vikander sa mení na herečku, ktorá zavrhla talent a v každom filme sa len ukazuje. Najvtipnejšie je, že ukazuje to, čo vlastne nemá. Alebo chce ukázať, že pod peknou ženskou tvárou sa nachádza takmer mužské telo? Asi áno, pretože keď si to Japončík nevšimne, tak sa začína vo svojich snoch dobrovoľnej aj lesbiť. A vraj to je vrodené. Pri zohľadnení týchto mentálnych porúch je film naozaj trochu aj psycho. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Vikander Hollywood nesvědčí. Měla by se vrátit do Evropy, která jí vytvarovala a kde by se mohl její talent opět projevit, pracovat s ním, rozvíjet. Z kdysi nadějné herečky zbylo pouhé pozlátko. Byly osobnosti, kterým došlo, že starý kontinent je to co potřebují, aby mohly růst a zůstaly mu věrné- dobře udělaly, protože v Hollywoodu by "zahynuly". Kdyby zůstala věrná svému Švédsku, byla by teď hvězdou mnohem zářivější, ba co víc, byla by evropskou (=světovou) špičkou. Tak třeba jednou, Viky. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Prostředí Japonska, resp. Tokia, je zajímavý, především pro našince je to neokoukaný, ale to je asi tak jediný plus na tomhle filmu. Už dlouho jsem neviděl nic, co by bylo tak naprosto bez emocí, chladný, neutrální. A. Vikander má celou dobu až depresivní výraz, na situace reaguje zvláštně, ale obecně všechny ty postavy mají chování poněkud divný. Fotograf, pro mě nesympatickej, ještě k tomu pronáší nepřirozený věty jak z nějaké učebnice ("Když jsem tě poprvé uviděl, věděl jsem, že k sobě budeme upřímní." - takhle někdo fakt mluví?!). Vůbec nerozumím tomu, jakej byl záměr sdělení tohoto snímku. Šlo to naprosto mimo mě - film bez emocí emoce nevyvolal. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Eroticky ladený thriller z Japonska, v ktorom jednu z hlavných postáv hraje moja obľúbenkyňa Riley Keough? Jednoducho som musel. A sklamanie. Zápletka by neobstála ani ako diel priemerného detektívneho seriálu. Všetko režisér/scenárista vsadil na spôsob podania. Budeme občas skákať v čase. Budeme z obyčajných vecí robiť podivnosť. Pridáme nejaké to zapierané tajomstvo. Postavy budú tak trochu zvláštne. Hodíme to do Japonska. Sakra. To by bolo, aby nebolo. No nebolo. Ano. Kde se země chvěje pôsobí miestami príjemne podivno a herecké trio dodáva potrebnú atraktivitu. Ale keď na konci dostanete tuctový, nešokujúci záver, tak sa celá tá atmosféra podivna splachuje do nicoty. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Alicia Vikander v Japonsku..o čem to bylo už po pár týdnech nevím. Nechápu moc nosnou myšlenku, jež stála za zfilmování. Na Netflixu si film pustí patrně jen omylem ti, jež bezmezně obdivují tuto švédskou krásku, podobně jako já, jinak skutečně nemám co doporučovat...5/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme je spomenuté, že po zemetrasení prichádza vták, ktorý spieva. V skutočnosti je to mýtus. (megajalec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno