Reklama

Reklama

Kde se země chvěje

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V Tokiu 80. let se odehrává příběh milostného trojúhelníku. Záhadná bývalá emigrantka je obviněna z vraždy svojí kamarádky, která měla vztah s místním fotografem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (72)

novoten 

všechny recenze uživatele

Náznaků k parádnímu mysterióznímu dramatu bylo hodně, ale do cíle se nakonec úspěšně nedotáhl ani jeden. Lákání na kulturní rozdíly vyzní až falešně, tuhnoucí trojúhelník se rozřeší v jediné scéně a u pointy jsem měl pocit, že se Westmoreland u scénáře vztekal natolik, že ho zakončil nejbanálněji, co to šlo. Smutná škoda, vzhledem k tomu, že Alicia i Riley jsou obě fascinující přesně v té náladové rovině, kterou bych od nich čekal a nejjednodušší narážku dokážou rozehrát k zbláznění skvěle. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Film z osemdesiatok, ktorý má snahu vyzerať ako by bol v osemdesiatkách aj nakrútený a skvele sa mu to aj darí. Ide skôr o pomalší art reznutý melodrámou, kde je všetko zobrazené skôr len v náznakoch, avšak katarziu, ani silnejšie emócie neponúka. Najviac si z filmu mnohí odnesú síce spomienku na kvalitný výkon Alicii Vikander, ale s veľmi divnou ofinkou, ktorá jej podľa mňa nesedí a tak ma po celý čas vyrušovala. Napínavú detektívku rozhodne nečakajte, pričom film to na začiatku do istej miery sľubuje. To nie je výčitka, len fakt. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Alicia Vikander může hrát v jakémkoliv, i horším filmu a vždycky se ten film díky ní stane minimálně průměrným. Navíc tahle ženská asi nenechá klidným ani žádného z 4 % mužské populace, dokážu si představit, že po pár filmech začnou homosexuálové konvertovat k heterosexualitě. Film samotný na mě působil jako příjemná jednohubka na večer, patří k těm, které zabaví, ale za pár dní o nich nevíte. Japonsko a jeho vykreslení ve filmu je příjemné spestření..................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Decentní film pohřbený někde hluboko v tvrdohlavé hloupém Earthquake ptáku. Film je roztěkaný ,zmatený, lehce hloupý ale zároveň něčím fascinující. Je víc záhadný než vzrušující. Nejdřív je vybudován portrét fascinující ženské vražednice a pak je z ní udělán poseroutka se sdělení že muži jsou hrozní. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Kde se země chvěje, tam je Alicia Vikander, no a kde je Alicia Vikander, tam se já tetelím blahem. Tahle okouzlující švédská herečka vytrvale otřásá mou topkou a film od filmu mě utvrzuje v tom, že ji do té své desítky nějak propašovat musím. V roli introvertní Lucy působí křehce, půvabně a tak trochu podivínsky, žije v Tokiu, pracuje jako překladatelka a z jejího osamělého bytí ji vytrhne setkání s místním fotografem... Líné tempo mi přišlo vhod, vyprávění životního příběhu skrze vzpomínky se mi zamlouvalo a to lehounké mysteriózno mi sedlo. U mě spokojenost. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Vo filme je spomenuté, že po zemetrasení prichádza vták, ktorý spieva. V skutočnosti je to mýtus. (megajalec)

Reklama

Reklama