Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (157)

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série Manda zestrála s grácii a na znovu zhlednutí člověk docení spoustu věcí, kterých si tehdy nevážil. (Kenoni a Boba umí dát věci do perspektivy) Téměř nespatřitelné efekty, převážně solidní, nápaditá akce, využití mandalorianských pomůcek, apod. Do toho to perfektně stanovilo svět po impériu a během nové republiky na vnějších okrajích, vybudovalo to dnes už jednu z nejoblíbenějších a nejikoničtějších SW postav Dina Djarina, který si zde projde krásným vývojem z bezcitného lovce odměn, až po starostlivého opatrovníka nevinné bytosti, který překoná i svou nenávist k droidům. To vše se zpečetí v dokonalém finále, jasně vysvětlující proč zrovna Grogu ho změnil. Krásná, jednoduchá pocta Star Wars a westernům, která zachycuje proč OT tehdy tak fungovalo. Žádný přehnaný capiny, jen poctivá inspirace standardními žánry s obratem Sci-Fi / fantasy světa, která je poctivě udělaná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud není Pedro Pascal vyloženě ješita, který musí svůj obličej vidět v každém záběru, musela to pro něj být práce snů. Díky svému kostýmu disponoval menší možností mimiky než IG-11, v případě, že by se mu nechtělo na plac, mohl požádat někoho ze štábu, aby to vzal za něj- no, neberte to. Ale teď vážně. První sezóna mě vcelku bavila, jen mi vadilo, že z ní tvůrci udělali jen jeden z celé řady podobně vystavěných seriálů. Poskládali vedle sebe epizody, které spojují jen vystupující postavy, hlavní příběh se objevuje jen sporadicky, aby na něj došlo jen v posledních dvou dílech. Vznikla tak velmi slušná oddechovka na všední odpoledne, ale při troše snahy to mohla být slušná pecka. 4*- ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian sú príjemným potešením a výpravou do galaxie vzdialenej fakt strašne ďaleko preďaleko. Je fajn vybrať sa do toho sveta a ocitnúť sa v nových končinách, čo sú nám neznáme a spoznávať nové postavy a objavovať či nepostriehneme niečo, čo by nám pripomenulo niečo zo starých príbehov. Je to dobré, až na niektoré spomaľujúce časti. Tomu sa asi nevyhneme, ale snaha uzatvoriť každý jeden diel až na prvé tri a posledné dva troška narúša plynulosť celej série. Žiadalo sa mi väčšie prepojenie a možno inteligentnejšie lúčenie z postavami, než len - zostávam tu a ty to musíš zvládnuť sám. Poteší Nolte a Herzog. Carano znova dokazuje, že jej herecké schopnosti sú na bode nula. Je príjemné raz za čas vidieť, čo sa dá spraviť s peniazmi, ak sa dajú tvorcom s víziou. Baby Yoda je skvelý a potešil aj štek Bill Burra. Snáď sa ešte niekedy zjaví. 1. séria - 80%. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria je výborne rozšírenie SW univerza. Pre fanúšika poslúži ako kvalitná oddychovka, ktorá dobre vykresľuje prostredie po páde impéria, predstaví celkom zaujímavé postavy a komornejším tempom ukáže rôzne príbehy čo síce s hlavnou zápletkou nemajú veľa spoločného, zato ale nenudia, rýchlo odsypú a slúžia na dokreslenie charakterov. Prostredné časti sú trochu vata ale nemôžem povedať že by nebavili. Najviac som si ale užil prvé dve a posledné dve.  7/10 ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje první setkání s jedním z nových seriálů ze světa SW dopadlo nakonec dobře, i když to dlouho nevypadalo. Scénáristicky se totiž nejedná o žádné veledílo a epizodnost děje bez zásadních posunů hlavní linky se týká minimálně poloviny dílů, ne-li více. Nicméně závěr série napraví některé neduhy a docela slušně navnadí na sérii další. Postavy jsou totiž super, nakonec přirostou k srdci a kdo vymyslel Grogu, zaslouží metál! (Disney+ 4k) ()

Galerie (129)

Zajímavosti (34)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má Mandalorian vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na jeho levé rameno zbroje. V epizodě se to stane ještě jednou, když Mandalorian krotí Blurgga. (G....)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno