Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme sa stopaz nezmeni a nezavisi tak uplne od aktualneho diania. To je skoda. Cakal som viac aj hlavne co sa tyka scenara. Maly "Jodik" je sice spod "premudreleho" obocia husty, ale len to nestaci. Lepsie animacie by mu tiez trochu pomohli. Inak posobi len ako "moncicak". Tato cast mi prisla iba priemerna, co sa tyka zabavnosti a atraktivnosti. ()

Miky22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sci-fi Clint Eastwood pokračuje ve své misi. Tentokrát se setká s pár známými tvářemi z originální trilogie. Celkově se zde moc nemluví, ale už jsem si zvyknul. Jelikož se děj odehrával na jednom místě, příběh působil konzitentněji oproti prvnímu dílu, kde se lokace střídaly až moc rychle na 30min. Takto nějak si představuju i chystaný seriál s Obi-Wanem. 4*. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Moc velký pokrok se nekoná. Spíše si musíme zvyknout a přijmout jaké to je. Příběh jakožto veškeré podání je stále minimalistické. Malý Yoda (jeho druh nemá název) je roztomilý a rovněž tajemný a jsem rád za využití loutek. Víc nám toho 2. díl nenabídl. Snad příště přistane na zajímavější planetě se zajímavějším děním. Edit: Naštěstí ano. 75%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda, já chápu, že jde o cizí planety a jiné formy života, ale když jsem si představil, jak ta zuřivá samice nosorožce snáší vejce, nemohl jsem se přestat smát. Každopádně šlo o povedený díl, i když evidentně nešlo zrovna o opěrný pilíř celého příběhu. Jaké z něj plyne poučení? Na nepřizpůsobivé sběrače kovů si musíte dávat pozor nejen na Karvinsku nebo Mostecku, ale i na jiných planetách a ve všech slunečních soustavách. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, že má seriál zatím vzestupnou tendenci co se kvality epizod týče, dvojka je o poznání lepší než slušná jednička, tak snad to bude pokračovat tímto stylem! Celá ta zápletka kolem Jawů musí zákonitě potěšit každého fandu SW univerza a jen si říkám jestli není škoda, že Favreau nerežíroval i sequely... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Jeden ze záběrů odhaluje jméno planety, které zní Arvala-7. (NiWi)
  • Oči Jawů na planetě Arvala-7 jsou více červené, zatímco ti na Tatooine je mají do žluta. (NiWi)
  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)

Reklama

Reklama