Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 1 (2019) (série)


Kapitola 2: Dítě (S01E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 2: The Child (více)

VOD (1)

Mandalorian našel, co hledal, avšak jeho loď rozebrali pouštní sběrači a on nemůže opustit planetu. (Disney+)

Recenze (81)

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Moc velký pokrok se nekoná. Spíše si musíme zvyknout a přijmout jaké to je. Příběh jakožto veškeré podání je stále minimalistické. Malý Yoda (jeho druh nemá název) je roztomilý a rovněž tajemný a jsem rád za využití loutek. Víc nám toho 2. díl nenabídl. Snad příště přistane na zajímavější planetě se zajímavějším děním. Edit: Naštěstí ano. 75%. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maličký Yoda si to ukradl celý pro sebe, KURVA on je tak neskutečně roztomilý. Druhý díl mi přišel o něco lepší než první díl, nejspíš proto, že tomuhle seriálu začínám přicházet na chuť. Pedro Pascal je zatím skvělý, i když nevidíme jeho tvář, tak poznáme díky jeho hraní, co cítí atd. Zatím velká spokojenost. Je tak dál Favreau! ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You need to drop your rifle.” ”I'm a Mandalorian. Weapons are part of my religion.” Druhá epizóda svojou kvalitou navodzuje na skvelý pilot. S jedným (ne)patrným rozdielom. Na scéne sa tentokrát už objavila Sila a v nepatrnom zdvihnutí ruky “baby Yodu” ju bolo cítiť viac ako v úvodných dvoch filmoch novej SW trilógie. Bravó! ()

Illithune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navázání na předchozí díl je rozhodně svižné a příjemné. Stopáž zhruba 28 minut mě mrzí, nicméně tvůrcům se nějakým záhadným způsobem do ní stačí vměstnat vše potřebné. Co si však musím pochválit je soundtrack - ten je naprosto uchvacující, boží a hodící se do situací, které jsme mohli vidět. Konečně se Disney po dlouhé době něco ze SW universa povedlo a já se těším na pokračování. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby nešlo o SW universe, tak hodnotím asi podprůměrně. Hlavní hrdina mně k srdci zatím vůbec nepřirostl. Hudba jeelké zklamání, dokonce mě místy irituje. Plusy (spoiler) vibročepel =) konečně, na tohle jsem od KOTOR čekal dlouho. Líbí se mně jak kopírují staré špinavé Hvězdné války, berou inspiraci i z her. "splň misi, dostaneš tamto, vyměníš za tohle, vylepšíš si zbroj". Těším se kam se to bude ubírat. Nevadilo by mě rozvláčnější temto, natáhnout seriál na "klasických 50 minut" by se stejnou zápletkou vůbec neškodilo. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vyhodí Jawu z okna sandcrawleru, padající Jawa nedopadne na zem, ale prostě zmizí. (G....)
  • Jeden ze záběrů odhaluje jméno planety, které zní Arvala-7. (NiWi)
  • Kniha „Star Wars Galactic Phrase Book & Travel Guide“ od Bena Burtta (vydána v roce 2001) uvádí překlad jawaského slova „Sooga“ jako „jídlo“, ale v seriálu je to přeloženo jako „vejce“. (G....)

Reklama

Reklama