Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájemný lovec putuje na Vnější okraj, aby našel jiné Mandaloriany. (Disney+)

Recenze (84)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian na to jde pomalu X-Files stylem - mytologický epizody střídá s "monster" epizodama (tady by se tedy spíš dalo říct "pracovníma" epizodama, jelikož Mando obvykle jde a za informaci musí splnit protislužbu). A je to vlastně dost fajn. Maximálně oddechová jízda ze SW světa, který někdo zaplatil pekelně drahej kabátek. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priemerny otvarak, hoci diel bol nabity akciou a obry cerv bol celkom kvalitnou pracou grafikov.. :) Typek v poslednych sekundach asi nebol ziadne "orezavatko". Zeleny usaty "moncicak" ma nechval chladnym. Zrejme to bude opat epizodicky road movie, az kym sa plechacik nedostane v poslednom dieli k nejakemu Jedi-ovi. :) Dufam vsak, ze sa mylim. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidím, že sa nič nezmenilo. Postavy stále totálne ploché a nezaujímavé. Prázdna bandaska a zelený mončičák by mi stačili, keby som mal max 12 rokov, ale to už dávno nemám. Zdá sa, že si tvorcovia stúpli do svedomia a prihodili už aj nejaké epizódne zápletky, aby to nepôsobilo ako nekonečný rozkúskovaný film. No ale kdejaký desiatky rokov starý sci-fi seriál mal epizódne zápletky oveľa pútavejšie. Takže všetko zachraňujú len triky na ktorých sa nešetrilo a fan servis v podobe rás a lokácií povedomých z pôvodnej trilógie. Pre mňa je to ale fakt málo a divím sa jak veľa ľudom takáto dejová prázdnota stačí k spokojnosti. 4/10. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando v epizodě několikrát zmíní, že jeho posláním je nalézt Jedie, ale místo toho tráví x dní v jakési zapadlé díře na Tatooinu, aniž by získal byť jen minimální info vedoucí k jeho cíli... kdyby to byl seriál kde je každý díl o nějakém "questu" bez hlavní příběhové linky, tak ani nepípnu a hned dám o hvězdu vyšší hodnocení, ale tady máme prostě nějaký main plot, kterému se tvůrci však vyhýbají pomalu jak čert kříži a neustále nás "rozptylují" těmito všemožnými odbočkami... série má navíc jen 8 dílů a tak není čas ztrácet čas a tady jsem měl zkrátka silný pocit, že ho ztrácíme až až. Jo a v závěru epizody jsem čekal, že Mando nechá Timothy Olyphantovi onen Bobův armor s proslovem typu že si ho zasloužil v boji a byl by z něho dobrý Mandalorian atd. atd., ale ne, prostě jen Mando sbalí saky paky a čau:)) Opravdu zvláštní vyznění této epizody. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dost slušný vstup do nové série. Spojení sil Manda a domorodců mi dost připomnělo díl Sanctuary z první série, avšak v lepším podání. Zajímavější, než samotný první díl, je nastínění linky s Bobou Fettem, kterýho určitě ještě uvidíme. Nikdy mi nedošlo, že Boba vlastně bude vypadat stejně jako Jango, hold ho mám spojenýho s Jeremym Bullochem ještě z původní trilogie. Boba Fett se narodil asi 32 BBY a na rozdíl od normální klonů neměl urychlené stárnutí, tudíž by mu mělo být v Mandalorianovi asi 36 let, avšak herci (Temuera Morrison) je už 59. Jsem zvědavej, jestli tuhle věkovou neshodu nějak vysvětlí, nebo jestli se to zase svede na tatooinské sluníčko jako s Obi-Wanem v ANH ()

Galerie (18)

Zajímavosti (19)

  • Herec Timothy Olyphant zde ztvárnil velmi podobnou postavu jako ve westernovém seriálu Deadwood (od r. 2004). Tato skutečnost podtrhuje, že celý seriál The Mandalorian je ve westernovém stylu. (Sidarius)
  • Flashback, který ukazuje, jak přišel Cobb Vanth (Timothy Olyphant) ke slavné mandalorianské zbroji Boby Fetta, je adaptací několika pasáží z knižní trilogie „Star Wars: Aftermath“ (2015–2017). (TwoFace)

Reklama

Reklama