Reklama

Reklama

VOD (1)

Nájemný lovec putuje na Vnější okraj, aby našel jiné Mandaloriany. (Disney+)

Recenze (84)

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando v epizodě několikrát zmíní, že jeho posláním je nalézt Jedie, ale místo toho tráví x dní v jakési zapadlé díře na Tatooinu, aniž by získal byť jen minimální info vedoucí k jeho cíli... kdyby to byl seriál kde je každý díl o nějakém "questu" bez hlavní příběhové linky, tak ani nepípnu a hned dám o hvězdu vyšší hodnocení, ale tady máme prostě nějaký main plot, kterému se tvůrci však vyhýbají pomalu jak čert kříži a neustále nás "rozptylují" těmito všemožnými odbočkami... série má navíc jen 8 dílů a tak není čas ztrácet čas a tady jsem měl zkrátka silný pocit, že ho ztrácíme až až. Jo a v závěru epizody jsem čekal, že Mando nechá Timothy Olyphantovi onen Bobův armor s proslovem typu že si ho zasloužil v boji a byl by z něho dobrý Mandalorian atd. atd., ale ne, prostě jen Mando sbalí saky paky a čau:)) Opravdu zvláštní vyznění této epizody. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka navazuje přesně tam, kde to zabalila jednička. Je to rychlé, svěží, plné odkazů na klasické filmy a zároveň nechybí pro odlehčení trochu humoru a vtipných momentů. Mandalorian se zatím jeví jako Indy z budoucnosti, potažmo rovnou z jiné galaxie. Skvěle vychytaná akce s pouštním červem, na seriálovou produkci špičkový vizuál. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice příjemně rozehraný úvod druhé série, jakmile se Padme ocitla na Tatooine, byla jako ryba ve vodě.. To uctivé pomrkávání po původních SW je tu hřejivě cítit a mně se to velmi zamlouvá.. Mando je skvělý, malý Yoda k zulíbání a Marshal ve zbroji působivý, upřímně řečeno Timothy Olyphant v nejpovedenější variaci.. Těším se na pokračování.. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní akční sekvence je skvělá a všechno hezky přípraví, aby následovalo něco, co nazvu: nádhera. Navíc...delší stopáž dílu slyšel. Ideální k poznání šerifa, hlubší vztahy a situaci ve vesnici. A to všechno, co bylo potom? Magnifik! Pár minut řečí a klidně bych na film s tímhle námětem šla do kina. Což je za mě pro seriál lichotka  :) ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian na to jde pomalu X-Files stylem - mytologický epizody střídá s "monster" epizodama (tady by se tedy spíš dalo říct "pracovníma" epizodama, jelikož Mando obvykle jde a za informaci musí splnit protislužbu). A je to vlastně dost fajn. Maximálně oddechová jízda ze SW světa, který někdo zaplatil pekelně drahej kabátek. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (19)

  • Během vzpomínkové sekvence Marshala (Timothy Olyphant) je vidět moment, kdy všichni sledovali zničení druhé Hvězdy smrti. Text kolem hologramu je napsán v jazyce (abecedě) Star Wars a při překladu do angličtiny zní: „Little does Luke know that the Galactic Empire has secretly begun construction on a new armored space station even more powerful than the first dreaded Death Star“, což je všemi dobře známý úvodní text ze Star Wars Epizoda VI (1983). (Sidarius)
  • Tuskeni v tejto epizóde jazdia v jednej rade, zanechávajúc tak len jednu stopu, aby zatajili svoj počet. Presne túto vec o nich povedal Obi-wan v Star Wars: Epizóda 4 - Nová nádej (1977). (ČSFD)

Reklama

Reklama