Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (67)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bryce Dallas Howard opět dokázala, že si je v režijní sesli více než jistá. Ale na epizodu jsem celkově naštvaný, protože ukázala nástin možný příkladu pro Manda. Detektivní případ v skoro až neonoirovým nádechem, kde by se dala zkoumat zajímavá a potencionálně smrtelně nebezepečnáhrozba náhodných poruch přeprogramovaných droidů. Nebo válečná mise roztříštěného národa, který si musí najít a vybojovat vlastní identitu. Mnoho cest, ale zvolená je ta nejméně poutavá. Opět je tady roztříštěnost, spěch a skoro žádný drive. Velká, promarněná šance. ()

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě to fňukání zdejších jednohvězdičkových "fanoušků" začíná srát a zejména naši slovenští "recenzenti" by neměli raději hodnoti....Dát jednu hvězdu fakt může jenom trouba, co si léčí frustraci z toho, že tam nepobíhá "baby Yoda a Disney všechno zničilo". Fakt čím dál horší komunita věčně brblajících a nespokojených lidí... Samotný díl velice dobře zpracovaný. Navíc zásadní okamžik ohledně samotného Mandaloru a jeho budoucnosti. A docela podstatné vysvětlení, co se stalo s droidy Konfederace po rozkazu 66 a následné deaktivaci. ()

Reklama

tomas.vorel1 

všechny recenze uživatele

Sice jak tu už někteří píší, tak díl působí jako side quest ze hry. Tím, že se úplně odbočí od cíle v příběhu a řeší se krátká detektivní práce za kterou pak získají odměnu. Ale mě to bavilo a přišlo mi to vlastně zajímavé takhle ukázat jiný svět a ten příběh sám o sobě byl dobrý a ten proslov robota v baru byla hodnotná vsuvka. Těším se na další. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím definitivně nejlepší díl ze všech, díl kterému nechybělo vůbec nic a konečně díl v kterém dostal Mando opět větší prostor, obsazení Jack Blacka a Christopher Lloyda bylo skvělé a do toho milion easter eggů a silný feeling prvních dvou sérií. Dávám 15/10 a značím to zatím rozhodně jako nejlepší díl třetí série ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závan prvních dvou sérii Mandaloriana, boční dobrodružství, které představuje zajímavý svět a jednoduchou zápletku, která je i předvídatelná. Avšak baví vás každou chvíli, ať svým obsazením a postavama, tak budováním světa nebo maskamy a učitou laciností, která ke Star Wars patří víc, než navoněný moderní pojetí dobroružného SciFi. Po všech stránkách zábavná epizoda, která má nečekané vyústění, které využívá přichystanou půdu z předchozích epizod. Největší silnou stránkou Manda je to, jak se vždy jednotlivé příběhy zdají obyčejné a bezvýznamné, než se později projeví jejich důležitost. Člověk pak nikdy neví, co a jak později využjí, protože to tvůrci maskují vedlejší zápletkou. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)
  • Odměna na Mon Calamari prince byla vypsána už před několika lety. Můžeme to vidět v 1. sérii, kdy Din Djarin (Pedro Pascal) hledá novou zakázku u Greef Karga (Carl Weathers), který je v té době ještě vůdce cechu nájemných lovců odměn. (Veskoslav)
  • Bezpečnostní hlas, který promlouvá a uděluje instrukce nejprve v lodi Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) a posléze ve vysokorychlostní „tubě“, patří Catherine Taber, která například dabovala senátorku Amidalu/Padmé v seriálu Klonové války (od r. 2008). (Veskoslav)

Reklama

Reklama