Reklama

Reklama

VOD (1)

Na Coruscantu podstupují bývalí imperiálové probační program Nové republiky. (Disney+)

Recenze (54)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že se rozvíjí další linie, by mi nevadilo. Ani to, že zatím má s dosavadním děním tak málo společného, že je to vlastně nový seriál uvnitř Mandaloriana. Zprvu to vypadalo docela dobře, viděli jsme život na Coruscantu, doplnily se další dílky do mozaiky. Dozvěděli jsme se co se stalo s těmi, kteří pracovali pro Impérium, sledovali jak vypadá život v Nové republice po válce... . Jenže tento příběh se tak podivně zvrhnul a navíc zabral 80% stopáže epizody. A to zrovna po tom, co jsem příběhu o Mandalorianovi a jeho pidijoudovi začal přicházet na chuť, kdy se do příběhu vrátila Bo-Katan a začalo to slušně fungovat. Kdyby byla linie s doktorem a jeho divnou společnicí dynamičtější a dávkována rovnoměrně s příběhem o Mandalorianech, nejspíš bych hodnotil o dost lépe. 70% ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. - Epizoda nebyla vyloženě špatná, ale více mě bavila část s Mandem než část na Coruscantě. Část to nebyla vyloženě špatná, ale na mě byla moc zdlouhavá a až moc klišé. Fajn pomrknutí k postavám, co se tu dávno objevili, ale tahle pasáž mohla být zpracována o něco lépe a nemusela být tak dlouhá . Naopak část s Mandem mě dosti bavila, začátečnická přestřelka se zbytky Impéria mě dosti bavila a celková linka "Vykoupení" mi přišla ukončena jaksi rychle. Série jako taková mi nepřijde vůbec špatná, ale je zatím výrazně slabší a přijde mi, že nemá moc stanovený jakýsi směr či poselství. Uvidíme, co si pro nás tvůrci připravili dále. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda která rozděluje fanoušky do 2 táborů. Jednomu se líbila dějová linka na Coruscantu a oceňují nový prvek v seriálu lehce připomínající Andor, ta druhá se nudila a považuje za peak této kapitoly dějové linky s Mandem a spol. Já jsem zatím někde mezi. Jsem zvědav jak se to bude dále vyvíjet. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Části s Mandalorianem skvělé, ale nečekaný prostředek mě trochu zviklal. Jako takový mini film to bylo peckovně odvedené, ale divně to napasovali do epizody a nedali člověku ani pojítko se zbytkem dění. Což je škoda, protože samo o sobě to fungovalo skvěle, jen to je tak násilně vnuceno divákovi, až to působí jako úplně jiný seriál, takže nadšení z hodinové epizody brzy opadlo... přesto kvalitní epizoda. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní pasáž neměla chybu. Pak v 80% sledujeme dění na Coruscantu a Mando s Bo-Katan jdou bokem. Je to pomalejší, řeší se zde Nová Republika a připomene to Andora. Je zajímavý, jak se Favreau a Filoni nebojí řešit jiné věci, jako například u Boba Fetta, kde dostal prostor ve dvou epizodách Mando. Je to zvláštní, ale moc mi to nevadí. Protože mi přijde, že se zde skrývá potenciál do budoucna. Jo a kde je sakra Moff Gideon? Už bych rád viděl Giancarla Esposita. :-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama