Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (483)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako nefanoušek SW musím říct, že se seriálovým Mandalorianem jsem spokojen. Pedro Pascalův hlas v Mandalorianovi má kouzlo,Gina Carano po delší době hraje, baby Yoda je roztomilý a bavil mě i IG droid. Má to hezký vizuál, slušnou dávku obstojné akce a každý díl je o něčem jiném, takže seriál neomrzí a drží si fajn tempo. Hardcore SW fanoušci zřejmě budou slintat blahem a já si to alespoň hezky 8 týdnů užíval. 8/10. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Po rozpačité, neřku-li katastrofální trilogii snímků pod hlavičkou Disney se Star Wars univerza konečně chopil někdo s jasnou vizí a správným přístupem. Ano, The Mandalorian od Jona Favreaua v sobě snoubí všechno, po čem fanoušci již dlouho volali. Je to totiž kombinace hutného příběhu, jež působivě doplňuje původní trilogii, pevného scénáře bez zbytečných a rušivých odboček a brilantních hereckých výkonů, na nichž je hned vidět, že herci spolu s tvůrci tento projekt doslova vydupali ze země. Na první dobrou Vás rovněž zaujme a nepustí celková atmosféra, která si bere za inspiraci některé slavné "spaghetti" westerny, což důrazně potvrzuje i úderný soundtrack. Co tedy dodat na závěr? Pokud stále ještě váháte, zda si "Manda a jeho příhody" pustit, vážně už nemusíte. The Mandalorian je totiž přesně tím, čím měla být nová trilogie - totiž inovativní a neokoukanou podívanou, jež Vás od začátku chytne a již nepustí. Tohle se zkrátka moc, moc povedlo. (Disney+) „This is the way.“ ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jedinej Favreau pochopil, že už to chce konečně změnu. A tak vznikla strhující kovbojka z vesmíru, ve který není čas na zbytečný kecy, trapnej humor a teatrální chování postav, doprovázená naprosto geniálním soundtrackem, kterej byť se místy drží témat z filmů, přispívá do repertoáru svěží hravostí i originalitou. K tomu si připočtěte parádní CGI, výborný charaktery a super dynamickou akci, která víc než poslední díly Star Wars připomíná Fury Road! Ohromná paráda a hodně nečekaný překvapení. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

První hraný seriál ze světa star wars se velmi povedl (což se nedá říct o nové filmové trilologii, která dopadla spíše průměrně). Z toho plyne jasný vzkaz pro Disney - This is the way. Sympatické postavy - včele se (ze začátku) zásadovým Mandem. Většina dílů měla spád, k tomu přidejte několik fajn odkazů na filmovou ságu. Škoda jen kratší stopáže dílů v první sérii. Mandalorian doporučuji určitě všem skalním fanouškům hvězdných válek - Pro mě spokojenost a za první super řadu to vidím na 8/10, za druhou ještě o level lepší dávám 9/10, za třetí (pro mě jasně nejslabší) řadu dávám 7/10 a tím vracím celkové hodnocení na 4* - I have spoken. ()

Jindros 

všechny recenze uživatele

Čím víc přímých konexí na Star wars filmy, tím je to horší. Žádné světelné meče, sílu, známé planety, provařenou techniku nebo dementní camea tenhle seriál nepotřebuje. Po druhé sérii dávám i tak nejvyšší hodnocení, ale do budoucna čekám, že tvůrci rozšlapou tenhle i další Star wars seriály do šedivého bahna. Moc rád bych se pletl. ()

Galerie (352)

Zajímavosti (216)

  • Děj se odehrává 3 roky po událostech Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho (1983). Dle počítání času v předaleké galaxii se jedná o rok 7 ABY (After Battle od Yavin), tedy sedm let po bitvě o Yavin. (3T)
  • První projekt ze světa Star Wars, jehož kulisy byly kompletně postavené ve studiích v Los Angeles. Dříve se natáčelo například v americkém státě Georgia, Tunisku nebo anglickém Londýně. (Kinofil)
  • Príšera, okolo ktorej sa prevažne točí táto epizóda, sa nazýva Krayt Dragon. Jedná sa síce o prvý výskyt živého jedinca tohto druhu v ságe Star Wars, ale kostru tohto druhu sme mohli vidieť už v Star Wars: Epizóda 4 - Nová nádej (1977), a to hneď zo začiatku, keď R2D2 a C3PO idú po púšti na Tatooine. (ČSFD)

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama