Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Miliardář předstírá vlastní smrt. Naverbuje mezinárodní tým agentů, který se vydá na odvážnou a krvelačnou misi s cílem odstranit brutálního diktátora. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (578)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem nakoukal všechny Bayovky a o Míšu se nemusíme zase až tolik bát. Minimálně poslední dva Transformeři byli neskutečně únavné peklo, ale ten člověk je stále akční bůh. Navíc na postavy úplně nedlabe, dává velmi krásné záběry. Působí to natolik svěžím dojmem oproti konkurenci, že bych si klidně uměl představit i druhý díl. Zkrátka po zvoláních typu, že Mistr "nechám vybouchnout cokoliv, kdykoliv" už nemá v rámci akční zábavy co nabídnout, bych to já zase až tak kriticky neviděl. Reynolds film vykopl minimálně o 10% výše. Takže 70% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mníšky ukazujúce fuckera, Netflix je ozaj moderný. Ale toto bolo napriek hereckým osobnostiam tak trochu trápne. Obyčajná naháňačka so streľbou všade okolo. Aspoň, že v pozadí hrá sem tam nadupaná hudba. A keď už začína byť veľká nuda, tak to vyplnia šukaním. Ale ani tam nie je nič vidieť, čiže divák nezamestná ani svoje oči, ani ruky. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bay už může jenom těžko něčím překvapit. Dočkáme se tu velkolepé a místy i poměrně brutální megalomanské akce na kterou se jako vždy dívá velmi dobře, ale mám tu podobný problém jako u tajných vojáků v Benghází a sice nebavily mě postavy který byly až příliš plochý a nezajímavý. Nemluvě o tom, že musím souhlasit s faktem, že něco jako scénář tady fakt nefunguje a tak jsme na konec roku dostali jen výživnou akční jednohubku která neurazí, ale do historie žánru se rozhodně nijak zásadním písmem nezapíše.55% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Představte si geometricky naprosto precizní, třiceticentimetrový válcovitý předmět želatinové konsistence zakončený na jedné straně exaktně pravidelným kuželem, uspořádaný ve čtyřech, až autisticky osově soustředných, kličkách do tvaru pyramidy, přičemž každá další vyšší úroveň je úplně přesně o jednu třetinu užší než ta předchozí. Máte? Do optimálního středu vrcholu této pyramidy někdo zapíchnul rozkošně samoplápolající hvězdotřpytný praporek a na celou tu úchvatnou kompozici v totožných intervalech, jak do výšky, tak po obvodu, precizně rozmístil 50 třpytivě zlatých hvězd, které skvostně ladí s převládající plnou mahagonovou hnědí RAL 8016 bez jakýchkoliv nepatrných nižších či vyšších odstínů v RGB spektru. Tento uhrančivý artefakt, od něhož prostě nemůžete fascinovaně odtrhnout díky jeho řemeslné perfekci oči a strašně vás baví ho sledovat, někdo ještě moudře umístil pod pečlivě naleštěný vzduchotěsný skleněný poklop. Máte? Pokud jste se cestou někde ztratili, tak právě jsem popsal dokonalé hovno! Dokonalé tak, že se mi po jeho expozici v třesoucích se rukách afektovaně úplně rozsypal hvězdičkovací pytel. Upřímně, normálně bych to nechal na třech až čtyřech, je to přece jen pořád hovno, že ano. Ovšem odporného ochrnutého neherce Davču Franka típli dříve, než byste řekli „slizký nekňuba“, a nechali to plně na Gájenu Gejnoldsovi, což je nutno ocenit! Kdyby měl Míša Záliv tak o 15 až 20 kvocientních bodů prefikanějšího scénáristu, namaloval bych si k tomu centrofixem na monitor šestý puchýř a prohlásil to za jeho velký posttranformační cumback. Čili až tolik nevěřte zdejším hysterickým buzničkám. Rozdíl mezi tímhle a zběsile přehřátým, o třídu nudnějším a tupějším prvním Džonvíkem je v jejich očích hlavně ten, že tohle ještě nevydali jako homix. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Přebujelá a střihově zcela mimózní akční rakovina, kterou dal dohromady tým republikánských sociopatů na piku. Nedává to smysl, není to zábava. Je to jenom extrémně dementní slátanina glorifikovaných vražd a sebepřesvědčení, že si miliardář může svévolně rozesrat co se mu zachce pod záštitou cynismu a (falešné) morálky. WTF. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Auto, kterým hlavní tým ujíždí v první scéně, je Alfa Romeo Giulia Q. (FIAT 500)
  • Film se natáčel v USA v Los Angeles, dále pak diváky zanese do Itálie a také se část příběhu odehrává ve Spojených arabských emirátech. Natáčelo se od 30. července do 5. prosince 2018. (agentmiky)

Související novinky

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

Mission: Impossible 7 a 8 se znovu odkládají

21.01.2022

Skoro to začíná vypadat, že se pokračování ze série Mission: Impossible už nikdy nedočkáme. Po několika odkladech a přerušování produkce z důvodu pandemie totiž přichází další smutná zpráva. Studio… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

Armáda mrtvých je na Netflixu obří hit

29.05.2021

Nejspíš se to dalo čekat, v poslední době se to totiž daří všem větším filmům od Netflixu a jen to ukazuje, že marketingově má streamovací gigant vše dobře pohlídané. Každopádně zombie novinku… (více)

Reklama

Reklama