Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhý díl začal také dobře, Bailey je u Ethana a Hannah, jenže pak ho čekají další životy a především jeho poslání být se CJ. Je to zajímavé, ale už ne tak jako první díl. Tam bylo více emocí, více zábavy a více dramatu. I když ani jedno z toho nechybí ani zde, v jedničce toho bylo více. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Trošinku slabší než jednička, ale stále dobré. Všichni pejskaři budou jistě pobaveni perfektními postřehy ze života našich chlupáčků a určitě všichni budou zasaženi přílivem emocí, kterými je film doslova nabitý. Jen ten počet umírajících pejsků je až brutální a já osobně ho, i přes snahu tvůrců to žehlit posmrtným životem, špatně nesl ... ()

Reklama

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace a koloběh života psím pohledem po druhé a po druhé skoro stejně dobře. Emociální stránka filmu je prostě bezkonkurenční a jak u jedničky, tak i u dvojky se prostě slzám nedá ubránit, ač jsem se snažil sebevíc. Tolik upřímného pohledu na nevyhnutelný konec každého života mi prostě bere dech. Jen škoda, že filmaři hodně použivájí až přespříliš klišé, jako je je nezodpovědná matka, vztahy v rodině, rakovina a ''nečekané'' zvraty a polepšení. Premisa příběhu je o proti jedničce až příliš klišovitá a nenápaditá, ale díky skvělým hláškám, emocím, pejskům a příjemnému konci si to laťku udrží poměrně vysoko, ale jednička je nedotknutelná.85%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přizvávám, že už se mi ty psí filmy pletou (distribuční názvy, hlavně anglické, tomu příliš nepřidávají) a já si místo zamýšleného "Psího poslání 2," pustil na Hbo go Psí domov, jež jsem už viděl předtím a moc se mi nelíbil. Tahle série je ovšem kvalitativně o řád výše a i to, že jsem pejskař, by mi nezabránilo v odstřelení filmu, jak se stalo u výše zmiňovaného. Tenhle kousek má sympatickou hlavní představitelku a starého Dennise Quaida..a také srdce a hlubší myšlenku, která mě na konci opět donutila k dojímání. Je to sladké jak limonáda, na druhou stranu už nechci další umírání pejsků, takže do trojky prosím změnu konceptu. A klidně ať se to jmenuje jinak. 😄 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama