Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie krásneho príbehu. Síce na niektorých miestach zaostáva za skvelým prvým dielom, ale v mojich očiach je to stále nadpriemer. Neviem si pomôcť – jednoducho mám slabosť pre Baileyho („The Boss“) a pre jeho reinkarnácie. Príbeh síce vypočítateľný, na niektorých miestach idealizovaný, ale ako celok dokáže v človeku budiť pozitívne myšlienky. (Ale tu musím pripomenúť, že matky typu Gloria by sa mali nad sebou zamyslieť.) Ako „hovorí“ Bailey: „Človek bez psa nemôže byť šťastný.“ To môžem potvrdiť z vlastných skúseností. Veľmi dobrá rola pre D. Quaid. Veľmi pekný a dojímavý záver s krásnym obrazom. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Kdybych tvrdil, že jsem u prvního dílu neřval půlku filmu, tak bych samozřejmě kecal. Dvojka je v tomhle ohledu k divákovi naštěstí o něco vstřícnější a tak můžu hrdě prohlásit, že jsem to statečně vydržel skoro až do konce. Potěšil návrat starých známých, stejně jako nová tvář v podobě roztomilé Kathryn Prescott. I když to už není tak vyhrocená citová vydíračka, pořád je to srdcem natočená limonáda, která nedělá svému předchůdci vůbec ostudu. Naopak celý příběh rozvíjí a zakončuje. Na vrcholu. A tak to má být. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně uňouňaná natahovačka přeslazený jedničky, která by chtěla dojmout, jenže reinkarnace psů trvala asi tři sekundy, takže se emoce jaksi nedostavili. A dvojka to má jakbysmet. Příběh je prostý, průhledný po deseti minutách a na papíře ty nejsmutnější scény jednoduše nefungují. Jak mi může být líto, že umřel pes, když se za pět sekund narodí jako štěně a je šťastný? Co mě na tom má dojmout? V jedničce se nad tím člověk usměje, že je to fajn, ale tady už to nefunguje. Nic neříkající prodloužení fajn jednohubky. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že by mě dvojka zklamala, ale jak už to tak bývá, vytěžila z nápadů původního snímku, co se dalo. A proč vlastně ne, když se stal divácky velmi úspěšným. Psi jsou mojí životní láskou, tak bych byla trochu divná, kdyby se mnou dojemnost Psího poslání citově nezamávala. Obzvlášť když mám díky těmto dvěma filmům neodbytný pocit, že se mi vrátil v jiném tělíčku můj Ben, který perfektně ovládal povel, na jaký jsem nikdy neviděla reagovat žádného jiného psa a náš současný hafíno Rex dělá nachlup to samé, aniž bychom se ho to někdy snažili naučit. Asi opravdu existuje něco mezi nebem a zemí, protože jinak to není možné. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut, které bych nikdy nikomu neodpustil, kdyby se nejednalo o nejúžasnější zvířátka na světě. Hlavní dějová linka mě tentokrát neoslovila jako v případě prvního dílu, protože příběh o naivní dospívající dívce zkrátka nebyl ani vzdáleně můj šálek kávy a vůbec celý děj byl tak brutálně šablonovitý a předvídatelný, až se mi z toho místy zvedal kufr. Kromě toho Kathryn Prescott mi byla krajně nesympatická a ani toho talentu moc nepobrala. Na druhé straně jsou ovšem naprosto boží zvířátka a luxusní sympaťák Dennis Quaid s manželkou. Za mě tedy zásluhou děje rozhodně o stupeň horší než první díl, ale emocí by se našlo zhruba stejně. Jednotlivé pasáže jsou hezky propojené a přiznám se, že i krásný, inteligentní a sexy borec, jako jsem já, měl párkrát velmi sucho v krku, což se prakticky nestává, takže s přimhouřením očí dávám znovu 4 kousky. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama