Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu – a mnohem většího množství lidí v Rusku – závisí jen na něm. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (112)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej scéne objavil Bautista, vedel som, že je zle. Tento odfarbený Hulk nevie hrať ani behať, hlavne to druhé je pre akčňák kľúčové. Navyše pri svojom bezduchom pohľade drží zbraň jak smradľavú ponožku. No a potom tu máme štadión West Hamu a vraj elektrizujúcu atmosféru. Na West Hame je taká atmosféra len raz za rok, aj to len v zápase, keď sa im zase podarí v poslednom kole zachrániť ligu. No a aby sa zachovala pravá anglická kultúra, strčili tam aj pakoša. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Je tomu už přes dvě dekády, kdy tučňák Jean-Claude prokázal mrštnou lapačku a schopnost vynulovat útok teroristů a o něco stejně primitivního se nyní úspěšně pokusila i almara zvaná Bautista. Kdo čeká, že se mu na stadionu Kladivářů splaší kladiva, bude zklamán, neboť Big Dave je tu za otloukánka, kterého téměř zpacifikuje i drsná kočička s třetinou jeho tělesné hmotnosti. Tenhle zmatený odvar Die Hard se postupně stává čím dál tím víc směšnějším (Tarzanův jump ze střechy tribuny) a není to žádoucím způsobem ala aktivity oranžového sidekicka Faisala, který sakra dobře ví, jak promptně vyklidit divácký sektor. Netřeba dodávat, že být v hlavní roli mladý Bruce, zlikvidoval by padouchy i trhaviny, vstřelil nůžkami vítězný gól a v devadesáté minutě si zapálil na půlící čáře. Pochopitelně bosý.. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"it´s not soccer - it´s football !". I have no brain, but I don´t care !!!!!! West ham vs. Dynamo Kiev na pozadí velkolepé akční béčkové naháněné - jeden chce pomstu, druhej chtěl kdysi převrat, další chce jen svojí neteř = nesmí samozřejmě chybět ani asijský agent Cho z vyšších míst. Párkrát jsem vyprskl smíchy (nechtěně), jinak to ale na mě jako celek působilo parádně jednoduše, Bautista nám ještě jednou ukáže, zač je toho herec !....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na nedeľňajšie popoludnie újde. No poviem vám, že tento 101. klon DIE HARD, sa mohol podariť lepšie, ale aj horšie. Drsná akcia ( plus ), je ale to jediné čo sa dá zniesť. Herci ( mínus ), ktorý naozaj mali možnosť predviesť toho trochu viac a dodať tejto zlátanine aspoň punc vyššej kvality, zostali pri zemi. Občas ide naozaj iba o nájom. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Dave Bautista v testosteronem nabitém akčním béčku, jehož námět je silně tuctový, již několikrát omílaný. Nicméně i tak zde tvůrci odvedli vcelku solidní práci a snímek tak nenudí, má spád, relativně dobré akční scény a jako taková akční jednohubka jistě potěší. Vítku bych však měl k efektům, které nejsou nic moc, pak také k některým akčním scénám, které rovněž za moc nestojí. Samotný Bautista sice není kdovíjaký tahoun, svým způsobem však určité charisma má a role obrovského hromotluka mu padne jako ulitá. Záporáci rovněž ujdou, potkat některé na ulici venku, asi bych se moc bezpečně necítil. Pierce Brosnan funguje spíše jen jako velké jméno na plakátech, do děje prakticky nezasáhne a mihne se jen krátce ve finále. Celkově mě snímek Poslední zúčtování bavil a přestože je hodně průměrný, určitě dokáže diváka pobavit a milovníky akčních béček jistě potěší. 5/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme je zápas West Hamu proti fiktívnemu tímu Dynama označovaný ako posledný zápas na štadióne Boleyn Ground. V skutočnosti bol posledným zápasom West Hamu na tomto štadióne 10. mája 2016 ligový súboj proti Manchesteru United, ktorý londýnsky celok vyhral pomerom 3:2. (GTS_PUNK)
  • Zmíněná ruská republika „Sukovia/Sakovya“ ve skutečnosti neexistuje. V Ruské federaci je 22 republik, počítáme-li i ilegálně anektovaný Krym. (Toshio)
  • V úvodu filmu jsou použity záběry z filmu Bunkr smrti (2008), kde je vyobrazen šéf teroristů (Ray Stevenson) jako bojovník revoluce v Rusku. (SsgtJira)

Reklama

Reklama