Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý řidič Uberu Stu (Kumail Nanjiani) touží po pětihvězdičkovém hodnocení od svých zákazníků a tak se snaží udělat vše pro jejich maximální pohodlí a naprostou spokojenost. Od milého úsměvu, nekonečné trpělivosti až po bonbóny zdarma. Ale když mu do auta nastoupí nevrlý obrovský chlap jménem Vic (Dave Bautista), zjistí, že úsměv a trpělivost na něj zrovna nezabírají. A bonbóny už vůbec ne. Z nerudného pasažéra se vyklube tajný policajt, který má zrovna po oční operaci, a tak nemůže řídit auto. Na cestu do akce, na jejímž konci by mělo být dopadení drogového dealera, si proto poněkud netradičně objedná právě Stuův Uber. Tím začíná jejich neuvěřitelná bláznivá spolujízda, kdy se nejistý Stu chtít nechtíc postupně zapojuje do Vicovy policejní akce. Zpočátku mu nahrazuje jeho nejistý zrak, ale jak akce nabírá obrátky, přebírá iniciativu a stává se pro tento den postrachem celého podsvětí. A pětihvězdičkové hodnocení a úsměvy už příliš neřeší. Ale možná bude Vic nakonec patřit mezi jeho nejspokojenější pasažéry a pomůže Stuovi vylepšit skóre. (Cinemart)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (237)

Martrix 

všechny recenze uživatele

94 min. trvající reklama na Uber, cílená převážně na nonwhite komunitu, nebo lidi, kterým je barva kůže úplně u zadele...případně na skupinku fans Kumaila Nanjiani, Davea Bautisty a Iko Uwaise...těch ale asi bude méně, než řidičů zmiňovaného Uberu. S výjimkou asi dvou hluchých míst a asi pěti pitomých scén, to zase tak moc nebolelo. Nicméně jít na to do kina...to bych tak smířlivý nebyl. Film vhodný pro sychravé podzimní večery, kdy si k telce nanosíte nějaké to chroupání a zabijete čas. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Dobrá akční buddy blbina, kde se podařilo dát do kupy zdánlivě nesourodou dvojku herců a vytěžit překvapivě fungující chemii. Tak sranda je to nemalá (ač dobrá půlka vtipů jak na objednávku geeků přímo z kalifornské centrály Uberu), bohužel směrem k finále filmu už se trochu zadrhává. Přesto takový ten odpočinek ideál. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela pohodovka se slušnou akcí, ucházejícím humorem a zběsilým tempem který nenudí. Škoda, že není lépe obsazené ústřední duo, protože ten Ind mi víc než vtipnej přišel otravnej a Bautista je sice nařáchlý hovado, ale komik z něj úplně nebude. Škoda, akce dobrá a film neurazil, ale na 4* to stačit nebude.65% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda on mě ten film docela vypálil rybník, protože já čekal píčovinu až k tatrám a ono ne, mělo to docela šmrnc, hlavně humoru se dařilo. Jako kdybych chtěl být rejpavý, tak s tou slepotou to v některých scénách (kamen) nebylo tak žhavý, ale mám rejpavost u filmu, který má za cíl, uvolnit, pobavit a do hajan zapotřebí? ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční komedie o dvou jak to tak v těhle filmech bývá dvou naprosto odlišných týpcích co si vzájemně pomůžou.Bautista je tu opravdu dobrej.Takže kdo chce vypnout a zasmát se tak bude spokojen ,i když někdy po půlce tomu docházel dech,ale i tak to bylo spíš příjemné překvapení.Pár scén je opravdu dobrých a třeba ta úvodní by se nemusela stydět být v nějakém dobrém akčním filmu.Za mě tedy celkově 71% a čtyři hvězdy. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • V tomto filmu si zahráli malou roli Uber řidičů 3 skuteční závodníci NASCAR, a to Austin Dillon, jeho bratr Ty Dillon a Daniel Suarez. (Mannoroth81)
  • Amo Cortez (Rene Moran) rozbije zadní sklo u dveří Stuova vozu, po akční scéně u doktora Brancha je najednou nevysvětlitelně opraveno. (Zix.)

Reklama

Reklama