Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (156)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Očekávala jsem od toho asi až příliš, takže jsem nakonec zklamaná. Na první polovinu jsem se dívala s přáteli, ale nakonec jsme to vypli, protože nás to nudilo a jelikož já dokoukávám každý film, i kdyby byl sebevíc horší, tak jsem to dokoukala sama. Druhá půlka už je o chlup lepší, ale i tak to nezachrání celkový dojem. Hlasový výkon je dokonalý, Charlize Theron jsem vůbec nepoznala, myslela jsem si, že Morticii mluví Mary z Downton Abbey. Ale příběhově je to hodně slabé a hodně, hodně nudné. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné animované překvapení. Nic jsem od tohoto snímku neočekával a byl jsem mile překvapený. Animace této strašidelné rodince rozhodně přidává protože jsou zde věci, které by v opravdovém světě nebyli možné a přeci jen snímek jednou nohou (nebo aspoň jednou patou) stojí v reálném zasazení. Opravdu příjemná animovaná podívaná během líného dnu. Mrzí mě, že si film nevedl v kinech líp, ale jsem rád, že pokračování již bylo oznámeno. Určitě se do tohoto světa rád vrátím. ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Šedivý klon Hotelu Transylvánia v ktorom tiež ide v prvom rade o defilovanie príšer. Duch pôvodného seriálu (dobre zachytený v hraných adaptáciach z 90-tych rokov) je ale ten tam. Všetko je prepálené a zahnané do extrému, pričom zábavné je to len miestami. Animačne je to tiež druhá liga a príbeh je tu len z nutnosti aby to aspoň trochu držalo pohromade. Nečakal som veľa, ale predsa len viac než toto. 5-/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Postavy rodiny jsou přímo inspirovány komiksem Charlese Addamse. (ČSFD)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)

Reklama

Reklama