Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (494)

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde je dedko?“ – „Práve vybúchal 45 chlapov.“ Ako dvojka, aj trojka je úžasne interaktívna. Musíte pri nej zapojiť šedé bunky mozgové, zamestnáva vám ich, hrá sa s nimi, musíte aktívne spolupracovať, ak sa chcete dobre baviť (neustále menenie avatarov). Dve hodiny som sa usmieval a čakal nečakané - a často som sa toho nečakaného aj dočkal. Pri tom vysokom rozpočte atď. je to prekvapivé, ale v dvojke aj trojke je najdôležitejší prekvapivo... chvíľa ticha... scenár. Páči sa mi, že pri všetkej tej akcii (a že je na čo sa pozerať – pštrosy, mosty, rádio) tu naozaj záleží na postavách a na tom, aké vzťahy medzi sebou majú a hoci tie vzťahy nie sú ničím „geniálne“, sú podané (a zahraté) tak úprimne a uveriteľne, že nám na nich záleží. Nejde o efekty (hoci sú ich tony), ani o hlášky („Slabosti: teplo, slnko a piesok?!?“) a dialógy („Raz...“ – „Dva!“). Ide o toto. Plus fantastické nápady (lietanie, kúpanie). Bol som dojatý, nadštandardne som sa bavil a som veľmi rád, že som po dlhom čase znova videl kamoša Dannyho DeVita. A Jack Black je fantastická Bethany. Tie 4* sú troška nadnesené, ale ako dvojka, aj trojka má úplne nečakané srdiečko. A to si vážim. Cinemax TN 2019 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodnotím kladně precizní naplnění zadání: bezduchá zábava s výbuchy, bitkami a efekty. Snímek nepředstírá děj, jde jen o klasickou počítačovou hru, kdy se postupuje do dalších úrovní. Úkoly nejsou nijak rafinované a vtip vcelku nenajdeš, pokud za něj nebudeme považovat, že si Dwayne Johnoson dělá legraci ze svého neherectví. SHRNUTÍ: Počítačová hra, kterou si nemůžeš zahrát. Jen ji můžeš sledovat. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Opravdu jste od druhého dílu, kde stále hraje Skála, Jack Black a Kevin Hart, čekali něco jiného než kravinu? No tááák :D S dalším dílem se logicky dostavilo víc postav, víc schopností, ale dokonce i víc srandy. Šla jsem se synovcem do kina za účelem si odpočinout, zabavit ho ale hlavně se i zasmát. To vše film splnil. Vysvětlovat dvou téměř senilním dědkům, že se dostali do videohry, je jako vysvětlovat vlastním prarodičům, jak se odemyká dotykový telefon :D Příjemná oddychovka a bavila mě více, než první díl :o) ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Scenáristi přidali poušť, zasněžené hory, hejno zdivočené zvěře a dvě vyhaslé hvězdy minulých dekád. Premisa je beze změny, do hry akorát přibudou nové postavy a obmění se levely a skilly. The Rock je pořád nabušený v těsném oblečení a jeho postava je z toho fascinovaná. Black a Hart zase dělají srandičky a spoře oděná Gillanová skotačí ve scéně bojového tance (opět!). Napoprvé to byla celkem sranda a bylo zábavné sledovat, jak celý svět funguje, ale tohle je jen slabší verze, kterou rozhodně nevytrhne stále populárnější Awkwafina a už vůbec ne vykrádačka Hry o trůny, která chce těžit z Ohaře a Zdi. 45 %. [Kino, 2D s titulky] ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejúmornější a po všech stránkách nejzbytečnější pokračování už tak průměrné jedničky za hodně dlouhou dobu. Že nebude fungovat scénář je snad v téhle bezduché, umělohmotné zábavě všem jasné. Ale že nefunguje ani vizuál, tempo a režijní nápady, to už je napováženou. Velký propadák. Nepomůže ani obvykle charizmatický a nasvalovaný The Rock, stejně tak jako The Hound, který si po GOT střihnul s chutí další divokou roli. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (14)

  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Na konci tohto filmu Spencer učí svojho starého otca Eddieho hrať rovnakú videohru, akú hral na začiatku predchádzajúceho filmu. Videohra je: "Street Fighter V". (Bilkiz)
  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama