Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (492)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když už jsem zhlédla první díl, tak jsem si řekla, proč se nepodívat na dvojku. Zbytečná nastavovaná kaše. V podstatě film vymyslí trošku odlišnou zápletku, ale jinak úplně stejnou, vymění scenérii a jede si ve stejných kolejích. Tentokrát se přidají nové postavy a pokusy o vtipné scény tady vážně nefungují, protože je to celé postavené na dvou postarších pánech, kteří se celou dobu ptají pořád dokola na to samé. Nesympatický cast si k sobě nabral nováčka, který té nesympatičnosti dodal korunu. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Kde je dedko?“ – „Práve vybúchal 45 chlapov.“ Ako dvojka, aj trojka je úžasne interaktívna. Musíte pri nej zapojiť šedé bunky mozgové, zamestnáva vám ich, hrá sa s nimi, musíte aktívne spolupracovať, ak sa chcete dobre baviť (neustále menenie avatarov). Dve hodiny som sa usmieval a čakal nečakané - a často som sa toho nečakaného aj dočkal. Pri tom vysokom rozpočte atď. je to prekvapivé, ale v dvojke aj trojke je najdôležitejší prekvapivo... chvíľa ticha... scenár. Páči sa mi, že pri všetkej tej akcii (a že je na čo sa pozerať – pštrosy, mosty, rádio) tu naozaj záleží na postavách a na tom, aké vzťahy medzi sebou majú a hoci tie vzťahy nie sú ničím „geniálne“, sú podané (a zahraté) tak úprimne a uveriteľne, že nám na nich záleží. Nejde o efekty (hoci sú ich tony), ani o hlášky („Slabosti: teplo, slnko a piesok?!?“) a dialógy („Raz...“ – „Dva!“). Ide o toto. Plus fantastické nápady (lietanie, kúpanie). Bol som dojatý, nadštandardne som sa bavil a som veľmi rád, že som po dlhom čase znova videl kamoša Dannyho DeVita. A Jack Black je fantastická Bethany. Tie 4* sú troška nadnesené, ale ako dvojka, aj trojka má úplne nečakané srdiečko. A to si vážim. Cinemax TN 2019 ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Více postav, více digitalu, více exteriéru, ale to hlavní, více kvalitního scénáře to na just ne. Už dlouho nepamatuji tak zloduhavý a nudný finále. Ha ha monenty jsou tady těžce nedostatkové zboží. Z filmu jsem cítil jediný nevadí že uděláme další zbytečný pokračování, hlavní když budou zlaťáčky. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ani jednotka, alebo teda Welcome to the Jungle nebol pre mňa nejaký zázrak, ale bavil ma o niečo viac ako jeho pokračovanie. "Dvojka" síce ponúkla znova fajn jazdu, plnú efektov a zaujali aj veteráni Glover a DeVito, či prehodenie niektorých rolí v hre Jumanji. Lenže ak sa to pozriem ako celok, pár akcii a scén bolo zábavných a pekne natočených, ale bolo ich len pár a to je ten problém, pretože film ma dve hodiny a nie vždy ma to bavilo. Niekedy mi to prišlo zbytočne naťahované, alebo príliš obyčajné a bez nápadu. Uvidíme s čím sa vytiahnú v ďalšom diely, pretože dvere sú otvorene. Čo dvere, rovno cela garážová brána. 60% - 3* ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to o chlup lepší, než předešlý díl, ovšem stále je to lehce nadprůměrná komediální smršť akčních, dobrodružných scén pro dospělé. Velkým bonusem pro mě samotného bylo to, že jsem alespoň poprvé vyzkoušel VIP sál s polohovatelnými sedačkami na Chodově, v Praze. Parádní zážitek, doporučuji všem. ___ (Cinema City, Praha Chodov, VIP) ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)
  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama