Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (492)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu velký krok zpět. Jake Kasdan film zazdil špatným rozhodnutím, když vyměnil postavy čímž výrazně ubyl humor ( Bethany v Jack Blackovi byla perfektní a vyměnit ji byl hřích) a taky samotných úkolů je výrazně méně než minule. Krom pštrosů a opic tu vlastně nic moc pořádného nebylo. Samotné finále je celkem hezky akční, ale já v kině celkem trpěl a těšil se domů. Tři hvězdy z milosti, ale jen o fous. 5/10. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem myslel, jestli jsem si to nesplet a nekoukám na první díl tohoto rádoby rebootu, který bych údajně dle tvůrců nazývat rebootem ani neměl. Podle mě je to standardní Hollywood ždímačka něčeho, co už fungovalo a je vlastně jedno, jestli je to remake nebo reboot. Nicméně co se upřít nedá, tak skvadra herců. Ti se tu opět vyřádili na jedničku. Škoda ale, že nejvíc jsem se zasmál u české verze u překladatelského vtípku s Babišem. Jinak je to takové normální. Neurazí Vás to, akcí je to hodně dětské, a vlastně je to docela v pohodě. Že by to ale mělo trhat rekordy a být nezapomenutelným blockbusterem, tak by to muselo být úplně o něčem jiném a s jinými dialogy, na které nebudete chtít zapomenout. Ale to Hollywood v posledních letech asi už zapomněl, jak udělat… ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Když už jsem zhlédla první díl, tak jsem si řekla, proč se nepodívat na dvojku. Zbytečná nastavovaná kaše. V podstatě film vymyslí trošku odlišnou zápletku, ale jinak úplně stejnou, vymění scenérii a jede si ve stejných kolejích. Tentokrát se přidají nové postavy a pokusy o vtipné scény tady vážně nefungují, protože je to celé postavené na dvou postarších pánech, kteří se celou dobu ptají pořád dokola na to samé. Nesympatický cast si k sobě nabral nováčka, který té nesympatičnosti dodal korunu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Totálně zbytečné pokračování, které není výrazně horší než dva roky starý díl, ale stejně mě na to unavovalo koukat. Hlavně kvůli imbecilním vtípkům, jež mě pobavily maximálně v třetině případů. Možná je to tím, že koukat na variaci téhož je vždycky horší pocit, ale na dalším levelu Jumanji je jasně vidět mustr, podle kterého se jede. Přesně víte, kdy kdo upadne, utrousí hlášku, kterou pak ještě zopakuje třikrát dokola. Zkrátka tak moc nenáročný film až je to vlastně protivné. "Jedničku" jsem si pustil doma znovu, i proto, že jsem ji viděl v kině s dabingem, dvojku už ale ne. A ten odporný cliffhanger se samozřejmě dal čekat, ale na další nášup už do kina nepůjdu. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Určitě nejsem zklamaný, protože jsem neměl přehnaná očekávání. V podstatě jsem vyhlížel podívanou, která bude jako první díl, jen v bledě modrém. A to se i stalo. Příjemná dobrodružná oddechovka, nenáročná a pohodová, slušně zpracovaná. Jedinou vadou pro mě bylo prohození postav s herními charaktery proti prvnímu filmu. Měl jsem v tom chvíli zmatek, ale brzy jsem si zvykl, navíc v tomto "levelu" byla možnost i záměny. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)
  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama